CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / 5 culori de iarna pentru un machiaj impecabil

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1444 Publicat la data: 2008-01-11 Autor: Saloane.ro

5 culori de iarna pentru un machiaj impecabil

Iti place sa te joci, sa experimentezi cand vine vorba de look-ul tau? Atunci e clar, trebuie sa alegi un machiaj cameleonic, plin de personalitate si de stralucire. Iarna asta combinatiile de nuante sunt total la dispozitia ta: alb, negru, roz electric, gri, verde, portocaliu! Inca ceva: genele trebuie sa fie rapitoare! Un machiaj nu este perfect daca nu este condimentat cu o privire umbrita de gene luuuungi ca noaptea polara! Iata cateva variante care sa te scoata din impas.

Gri sexy, sexy, sexy!

Daca vrei o imagine de tipa sofisticata si plina de sarm, foloseste nuante de gri pentru machiajul pleoapelor si o mascara care sa-ti defineasca niste gene interminabile. Cat despre ten, eu iti recomand unul care sa se pastreze intact cat mai multe ore, pentru a nu avea surprise neplacute. Un gloss cu particule sclipicioase pentru buze va completa acest look sexy.

Roz intens

Acest look este potrivit fetelor senzuale si indraznete care vor sa cucereasca prin naturaletea unei priviri deloc conturate. Aplica un fond de ten rezistent iar pentru obraji foloseste un blush roz delicat. Foarte sexy vor fi buzele roz intens, care vor emana senzualitate si sex-appeal.

Albastru marin

Si ce daca afara este frig si innorat? Nu conteaza, caci prin look-ul tau poti da culoare zilelor de iarna! Pentru machiajul ochilor, alege un fard de pleoape albastru, cu textura spumoasa, care se aplica uimitor de usor. Daca vrei un machiaj de seara, combina acest fard cu un rimel de ultra curbare a genelor. Misterul unei priviri aici se face simtit. Cat despre buze, pastreaza-le nude si mate.

Crem satinat

Daca iti plac machiajele clasice, contemporane, extrem de feminine, trebuie sa incerci acest fard crem piersica, in combinatie cu o linie perfecta de tus negru. Vei obtine un machiaj absolut armonios, care te va transforma intr-o femeie seducatoare si plina de clasa. Cat despre buze, contureaza-le cu un luciu stralucitor, roz deschis. Efectul va fi unul surprinzator si plin de farmec.

Alb si negru

Ti-ai propus sa-l dai gata, nu? De-acum celebrul machiaj "smokey eyes" este la indemana ta, insa cu mici schimbari si retusuri. Combinatia alb-negru este una ceva mai sofisticata si mai eleganta. Foloseste un creion negru pentru a contura atat pleoapa inferioara cat si pleoapa superioara. Aplica apoi fard alb si negru, in degradeu, pentru a crea un efect artistic. La final, mascara desigur, plus un rug stralucitor in nuante apropiate pielii. Vei crea senzatie cu un astfel de machiaj!

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....