CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Moda in 2008

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2248 Publicat la data: 2008-01-10 Autor: Saloane.ro

Moda in 2008

Moda este in continua schimbare, in fiecare sezon aparand noi tendinte in materie de culori, croiala, aplicatii, combinatii si cam tot ce tine de stil. Daca vrei sa fii actuala si in pas cu moda, noi iti spunem ce se mai poarta inca in aceasta iarna, la ce trebuie sa renunti pentru sezonul urmator si ce este hot pentru primavara care se apropie.

Un trend care se mentine este cel referitor la culoare. Sfatul specialistilor este sa incorporati foarte multa culoare tinutei voastre pentru 2008. Trendul a inceput inca din 2007, dar se transfera si in primavara lui 2008. Coloreaza-ti viata incepand cu o tinuta plina de culoare. Dar fii precauta, este un trend destul de periculos daca nu stapanesti armonia culorilor, caci nu orice combinatie este potrivita. Pentru o paleta cromatica de efect combina culori apropiate, din aceeasi familie de culori, si da o nota aparte prin accesorii colorate diferit.

Designerii au folosit o coloristica foarte diversificata, multe nuante de rosu, ruginiu, verde, mov, oranj, dar si tonuri neutre de gri, crem sau sobrul si elegantul negru. Pentru primavara se impune rozul, care a fost folosit de unii creatori si in colectiile pentru aceasta iarna. Nu va grabiti sa renuntati nici la albastru. Albastrul eletric a imbogatit multe colectii ale sezonului toamna-iarna 2007, dar se mentine ferm pe pozitii, regasindu-se in multe showuri de prezentare pentru colectiile de primavara. Compania de advertising si marketing JWT a numit aceasta culoare printre primele zece trenduri ale anului 2008, numind-o chiar “noul verde” de care se considera ca s-a abuzat in ultimul timp.
Profitati acum de hainele in carouri, care sunt un must-have al sezonului in curs. Trenciuri si fracuri in carouri, camasi si fuste plisate, purtate cu ciorapi opaci.

Si in privinta materialelor exista o foarte mare diversitate si sunt combinate spectaculos. Blanurile sintetice in culori aprinse au facut senzatie pe podiumul de prezentare si nu este inca tarziu sa va achizitionati de exemplu un palton prevazut cu guler din acest material. Stofele de inspiratie scotiana, cum spuneam, sunt la mare cautare, la fel si lacul si pielea, in special pentru accesorii precum curele sau genti. Pentru o nota de nonconformism s-au folosit si pene, broderii cu pietre sau paiete, mai ales pentru tinutele extravagante, de seara, care va vor propulsa cu siguranta in centrul atentiei. Casmirul, scaiul, latexul sau satinul sunt iara materiale folosite pe scara larga. Alaturarea materialelor fluide cu blanuri in nuante neutre creeaza o senzatie uluitore de rafinament si stil.

Croiala simpla si eleganta a fost o nota comuna a colectiilor de moda. Taieturile simple, realizate in materiale fluide ofera un look sofisticat pentru o femeie puternica si hotarata.

In ceea ce priveste paltoanele, se merge de la o croiala usor rigida a unor materiale puternice precum blana naturala sau sintetica (noi o recomandam pe cea sintetica) pana la paltoane midi, care se impun in tendindentele acestei primaveri. Foarte sic sunt si tunicile in carouri sau cu imprimeuri geometrice, dar si cele in culori vii, prevazute cu curele din scai sau din lac, precum si vestele din lana sau casmir.

Pentru un stil aparte adauga garderobei tale camasile, fie ca sunt fronsate, tip tunica, cu mansete supradimensionate, guler, insertii metalice sau diferite aplicatii. Aceste camasi, alaturate unor jeansi skinny, te transforma cu siguranta intr-o femeie fatala. Profita de acesti jeansi daca te avantajeaza, deorece moda pantalonilor este posibil sa se schimbe radical. In colectia de primavara-vara 2008, Chanel a propus pantalonii bufanti, insa tot cu talie inalta, care sunt cu adevarat surprinzatori, combinati eventual cu o tunica midi cambrata, sau cu un sacou. Si Prada a schimbat croiala pantalonilor in colectia pentru acelasi sezon, orientandu-se catre pantalonii evazati, trend specific anilor '70.

De altfel specialistii au sesizat trecerea de la stilul puternic masculin care s-a impus in sezonul toamna-iarna, catre un look mult mai feminin pentru aceasta primavara. Unii dintre ei recomanda stilul safari, un stil vesel, stralucitor si dulce. Croielile specifice acestuia sunt menite sa subtieze silueta, iar imprimeurile sunt, cum altfel, puternic colorate. Bluze si rochii cu imprimeuri africane, florale sau abstracte, jachete cambrate, cu cordon in talie, curele din piele si mai ales rochii trapez sau creion, din materiale fluide, vaporoase.

Rochiile cu imprimeuri sunt un must-have pentru sezonul primavara-vara. Se pune accentul in special pe rochiile lungi in culori si modele diferite, de la culori aprinse la pale, dar neaparat cu printuri de inspiratie asiatica sau africana. Rochiile mulate care sa sublinieze formele, accesorizate cu curele pentru evidentierea taliei, sunt extrem de feminine si provocatoare.

Extrem de seducator in acest sens este stilul balerina, pe care specialistii il recomanda atat pentru aceasta iarna, dar mai ales pentru primavara. Incepand cu gulerele inalte, terminate la baza gatului, pana la rochii vaporoase si fuste din tul, sifon sau crep-sifon, stilul feminin revine in forta.

In materie de incaltaminte, foarte hot in aceasta iarna au fost botinele cu tocul inalt si varful rotund sau cizmele fronsate si cele din lac. Insa daca pana acum erau la mare cautare pantofii argintii, aurii, sau in culori stralucitoare, pentru 2008 specialistii ne recomanda sa alegem pantofi in culori neutre, care sunt mult mai in voga in acest sezon.

Inspirati-va, tineti cont de recomandarile specialistilor si realizati-va propriul stil, care sa va puna in valoare si sa alunge monotonia!

Sursa: www.kudika.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....