CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / QUATRE SAISONS si BIO JEUNESSE MARINE: noi game de produse cosmetice

Rating:5Voturi: Vizualizari: 7114 Publicat la data: 2007-12-21 Autor: Saloane.ro

QUATRE SAISONS si BIO JEUNESSE MARINE: noi game de produse cosmetice

Compania SANITECH, importator exclusiv in Romania al produselor cosmetice profesionale Biodomus din Grecia, lanseaza pe piata din Romania noua gama de tratamente faciale si corporale: QUATRE SAISONS si BIO JEUNESSE MARINE.

Toate produsele cosmetice marca QUATRE SAISONS consista fie intr-o combinatie de produse naturale si extracte din plante, fie din dilutii cu concentratii mari ale acestora, iar procesul de productie si modalitatea de ambalare sunt strict controlate stiintific pentru a avea calitatea asigurata. QUATRE SAISONS este o gama completa si complexa de ingrijire a tenului cu rezultate imediate si impresionante atat prin hidratarea, regenerarea si refacerea profunda a legaturilor intre tesuturile epidermului cat si prin combaterea intensa a uscaciunii pielii. Gama QUATRE SAISONS consta in produse de demachiere-tonifiere, exfoliere, seruri pentru fata, creme, masti, produse si tratamente pentru ingrijirea corpului.

Gama BIO JEUNESSE MARINE are la baza substante active din ocean. Substantele active marine unice pe care le contine estompeaza liniile si ridurile formate de la nivelul fetei ( prin tratamentele faciale Bio Jeunesse Marine) si de asemenea estompeaza grasimea locala si celulita ( prin tratamentele corporale Bio Jeunesse Marine).Gama BIO JEUNESSE MARINE este bogata in aminoacizi, minerale, zaharuri si enzime elemente indispensabile pentru o piele tanara si plina de viata.

Astfel, prin intermediul acestor game, departamentul de cosmetice profesionale al companiei Biodomus ofera esteticianului din ziua de azi o varietate de produse (de la produse de ingrijirea fetei cum ar fi demachiant, tonic, seruri, masti sau creme, la produse de ingrijirea corpului si game complete de tratament), fiind tot timpul alaturi de acesta pentru a-l sfatui cu privire la proprietatile, modul de aplicare si la rezultatele produselor.

„Intreaga gama de produse QUATRE SAISONS si BIO JEUNESSE MARINE pe care compania SANITECH a prezentat-o pe piata cosmeticelor profesionale reprezinta o provocare atat pentru estetician, cat si pentru concurenta. Tratamentele complete acopera toate nevoile pielii. Formulele elaborate sunt corelate cu cele mai noi cuceriri ale cosmetologiei, iar eficienta tratamentelor se datoreaza faptului ca produsele sunt imbogatite cu extracte de plante atent selectionate, substante marine unice si vitamine” declara Iuliana Bostina (director general SANITECH).

„Produsele cosmetice Quatre Saisons si Bio Jeunesse vor fi distribuite si vandute exclusiv in magazinele specializate si in saloanele de cosmetica, segmentul tinta al noilor game fiind reprezentat de persoanele de sex feminin, adepte ale unor produse de calitate recomandate de esteticieni” a mai declarat Iuliana Bostina.

Sursa: www.idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....