CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Horoscop frumusete 21 - 28 decembrie 2007

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2343 Publicat la data: 2007-12-21 Autor: Saloane.ro

Horoscop frumusete 21 - 28 decembrie 2007

Berbec:

Conjunctia Mercur-Jupiter pe casa a 10 a, alaturi de Neptun va da sansa sa inveti lucruri noi pe baza unor experiente sociale. Poate chiar tu poti deveni model pentru ceilalti, relatiile sociale, mai ales cele din sfera profesionalului fiind favorizate. Asadar, vezin ce cadouri faci si mai ales cui! S-ar putea sa primesti mai mult decat multumiri si pupaturi afectuoase!

Taur:

Casa a 9 a este solicitata in mod pozitiv. Te gandesti serios sa dai o tura pe afara sau macar sa fii cat mai departe de casa. Si nu oricum! Poate un Craciun la locuri sfinte sau inconjurata de persoane care sa te inspire spiritual sunt alte optiuni pentru vacanta. Ce e interesant se refera la faptul ca nu ramai blocata in idealuri. Lucrurile se materializeaza, mai ales cu sprijinul cuiva din strainatate. Ai grija ce ii ceri Mosului!

Gemeni:

Casa a 8 a atat de incarcata este foarte interesanta. Te vei gandi serios la problemele serioase, de viata si de moarte, la propriu. Poate ca aerul sarbatorilor te-a prins un pic altfel si cand toata lumea se zbenguieste, tu faci pauza: doar esti pe dos! Fii relaxata si mediteaza in continuare la marile metafizici existentiale, vin ceva bani din diresctia partenerului si chit ca este o mostenire, nu te poti abtine de la a cheltui cat poti. Si poti muuult!

Rac:

Casa a 7 a te electrizeaza. Vorbesti mult despre cuplu, te gandesti serios si la oficializarea relatiei. Nu te grabi, ai timp. In plus, de sarbatori astrfel de vesti cad greu la stomac pentru ca mai este si atata carne de porc si prajiturele care trebuie digerate. Mai bine fii tacuta si simtitoare cum ti-e felul si bucura-te de sarbatori frumoase in doi. Meriti si vei primi!

Leu:

Habar nu ai ca vin sarbatorile! Tie tot la munca iti sta mintea si esti pusa pe acumulari de toate felurile. Nu te gandesti atat la bani, cat la capatarea unor noi abilitati. Nu e rau, mai ales ca ai devenit atat de critica si pusa pe harta de cand nu vrei sa te deranjeze nimeni din afacerile tale! Poate ca nu toti au chef sa te asculte, iar invitatiile la petrecere nu ar trebui sa iti cada atat de greu la stomac. Fa o pauza!

Fecioara:

Parca nu esti tu! Vine Craciunul si nici nu iti trece prin minte sa mai aspiri de vreo 10 ori sau sa mai faci 2 prajituri in plus pe langa cele 53. Asta pentru ca esti prinsa de idei! Te gandesti intr-una, vorbesti, comunici si mai si cuceresti. Poate ai vrea si un copil, daca nu ii ai. Sau poate ca va aparea ca o surpriza de la Mos! Sper ca te va bucura si vei sti sa primesti vestea cu cel drag!

Balanta:

Cat esti tu de sociabila, de data asta te gandesti serios sa iti petreci sarbatorile acasa. Cine a zis ca daca stai acasa vei fi singura? Chemi la tine toti prietenii, care nu sunt deloc putini, faci o mare petrecere si a doua zi ii chemi la curatenie! Jupiter te face generoasa, Neptun iti da idealuri frumoase. Poate ca anul acesta va fi chiar anul tau. Chit ca l-ai inceput la tine acasa!

Scorpion:

Esti orientata spre studii si comunicare. Patronul casei a 3 a se afla chiar in casa ta a treia! Asadar, multa vorbarie si nicidecum fara rost! S-ar putea sa legi noi prietenii pe filiera de studii de scurta durata si un mic drum in afara orasului ca sa te asiguri ca lucrurile merg asa cum vrei. Poate fi vorba si de o vizita la rude. Poate ca surorile sau fratii tai te asteapta si au si multe surprize. Doar iti cunosc atat de bine gusturile…

Sagetator:

Casa banilor esteun vis foarte frumos care se transforma cat ai clipi in realitate. Soarele, Mercur, jupiter si Neptun in Casa banilor aduce maaare bucurie in domeniul financiar. Spre sfarsitul intervalului Luna va fi in zodia ta si ti se va lua gandul, putin, de la bani. Il vei indrepta catre prieteni si sunt sigura ca vei sti sa ii cheltuiesti cu placere!

Capricorn:

Vedeta zodiacului, cu Soarele de partea ei si cu alte planete norocoase prin jur vei da lectii de fericire tuturor. Mult mai spontana decat de obicei, la fel de feminina si de gratioasa, vei atrage o multime de oameni interesanti. Sunt sigura ca nu vei fi singura de sarbatori, ba chiar ca nu vei sti  ce invitatii sa onorezi intai. Ai grija ce porti: o rochie cu aplicatii de blana te va arata ca pe o adevarata Diva!

Varsator:

La ce casa a 12 a ai, nu vad cum te vei simti in largul tau de sarbatori. Ceva te apasa, dar nu stii ce. Treci de la euforie la caderi de dispozitie si apoi te izolezi chiar in inima multimii. Inconjurata de oameni si totusi singura, ai libertatea sa te descoperi. Esti preocupata de interiorul tau, de evolutia spirituala si chiar cred ca nu puteai gasi un moment mai bun pentru a te ocupa de tine insati. Nu uita insa si de cei dragi: doar esti cea mai prietenoasa dintre toti!

Pesti:

Nici ca puteai alege un moment mai frumos ca sa fii alaturi de prieteni! Idealurile se exprima cu usurinta, cuvintele de bine vin de la sine, buna-dispozitie si cadourile la fel. Sper ca ai ales un loc frumos unde sa iti petreci sarbatorile si ca vei onora toate invitatiile. Atat de multe vor fi ca vei fi atat ocupata incat dupa sarbatori vei avea senzatia ca serviciul este vacanta. Distractie placuta!

Sursa: www.divahair.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....