CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Lamaia - pentru frumusetea si sanatatea ta

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3641 Publicat la data: 2007-12-06 Autor: Saloane.ro

Lamaia - pentru frumusetea si sanatatea ta

Lamaile au o multitudine de proprietati: de aromatizare, de conservare, chiar si de albire. Aciditatea acestui fruct este caracteristica lui principala, dar nu poate fi ignorat importantul aport de vitamine si minerale

Desigur, pot exista si reactii adverse determinate de consumul in exces, printre acestea numarandu-se si cresterea aciditatii in stomac. Lamaia trebuie evitata daca suferi de gastrita. In foarte putine cazuri lamaia cauzeaza reactii alergice.

Pentru pielea ta

Sucul de lamaie este un ingredient activ al preparatelor pentru ingrijirea pielii. Amesteca putin suc de lamaie cu aloe vera si vei obtine un produs de curatire a pielii. Sucul de lamaie este un dezodorizant natural, care se poate folosi in combinatie cu apa si sapunul pentru pielea din zona axilelor.

Lamaia ajuta la stimularea circulatiei, reducerea tensiunii arteriale, activarea digestiei (daca se consuma cu moderatie). Lamaia are proprietati astringente si de inalbire. Datorita continutului de vitamina C ajuta la prevenirea racelii si la fortificarea sistemului tau imunitar.

Desigur, pot exista si reactii adverse determinate de consumul in exces, intre acestea se numara si cresterea aciditatii la nivelul stomacului. Lamaia trebuie evitata daca suferi de gastrita. In foarte putine cazuri lamaia cauzeaza reactii alergice.

4 retete cu lamaie pentru tine:

  1. exfoliant: daca ai mainile aspre si inchise la culoare, amesteca lamaie cu zahar tos si freaca-ti mainile cu acest produs. Spala-te pe maini si hidrateaza-le cu o crema cu glicerina – vei obtine maini mai albe si mai catifelate. Nu iti exfolia mainile decat o data pe saptamana.
  2. masca pentru noapte: aplica urmatorul mix pe pielea curata si lasa-l sa actioneze 5 minute. Amesteca o banana cu 10 picaturi de suc de lamaie sau de ulei esential de lamaie, si cu o lingurita de miere. Clateste-te si hidrateaza-ti tenul. Nu folosi aceasta masca daca ai tenul sensibil sau foarte uscat.
  3. tratament pentru coate si genunchi: daca ti s-au asprit coatele si genunchii aplica urmatoarea combinatie: o lingurita de miere amestecata cu 15 picaturi de suc de lamaie. Aplica pe coate, genunchi si calcaie si lasa-l sa actioneze pentru 10 minute. Clateste si hidrateaza. Evita sa te expui la soare imediat dupa ce ti-ai aplicat acest tratament.
  4. clatirea parului: foloseste sucul de la o lamaie diluat cu ceasca de apa ca ultima clatire a parului dupa samponare. Lamaia iti va da stralucire. Totusi nu folosi acest tratament frecvent pentru ca este foarte puternic si iti poate usca parul si pielea capului. Incearca sa strecori cat mai bine pulpa din sucul pe care il vei aplica pe par.

 Sursa: www.idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....