CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Deveniti creativa si gasiti un servici pentru acasa

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3615 Publicat la data: 2007-12-06 Autor: Saloane.ro

Deveniti creativa si gasiti un servici pentru acasa

Daca cautati o modalitate de a castiga niste bani in plus, atunci o slujba acasa este o varianta foarte buna. Incercati sa fiti creativa si sa gasiti o modalitate cat mai usoara si placuta de a obtine un castig suplimentar. Avantajul este evident: lucrati comfortabil acasa, programul vi-l stabiliti cum doriti, puteti avea grija si de copii, puteti sa va realizati si treburile casnice.

Probabil ca v-ati gandit sa lucrati pentru o companie care ofera posibilitatea de a realiza diferite lucruri acasa. De exemplu sunt firme de confectii care dau posibilitatea angajatilor sa efectueze anumite sarcini acasa: coaserea manuala a unor paiete, perle pe articolele de imbracaminte; taierea unor etichete etc. Inainte de a accepta o astfel de slujba , va sfatuim sa va ganditi care sunt abilitatile dumneavoastra, la ce va pricepeti cel mai bine si ce va place sa faceti. Nu este nimic mai rau decat o slujba acasa care nu va place deloc. Incercati sa gasiti in ziare anunturi care ofera posibilitatea unui servici acasa.

Puteti incepe sa lucrati insa si pentru dumneavoastra. Daca va pricepeti de exemplu la croitorie, puteti crea piese de imbracaminte si va puteti face clienti , lucrand doar acasa. La fel puteti face si in cazul in care ati absolvit un curs de frizerie, cosmetica..etc.

O alta idee ar fi sa deveniti babysitter pentru copiii vecinilor daca acestia nu au timp din cauza serviciului sau chiar sa le predati cateva ore pentru ai ajuta la scoala daca sunt deja elevi.
Aveti vecini care stau foarte mult la servici si trebuie sa isi inchida in casa toata ziua cainele sau pisica? Puteti pune bazele unei mici afaceri in cadrul careia sa prestati servicii de plimbare , hranire, intretinerea blanitei animalelor care au stapani foarte ocupati.

Este bine stiut faptul ca o femeie care lucreaza toata ziua, este foarte obosita , iar cand ajunge acasa ii este foarte greu sa se ingrijeasca si de gospodarie: curatenie, gatit, spalat rufe, etc. Pentru un salariu multumitor puteti oferi servicii de ingrijire a gospodariei femeilor extrem de ocupate.

Daca aveti talent in domeniul artistic, puteti executa invitatii pentru nunta, accesorii pentru zile de nastere, bijuterii din diferite materiale,etc.

Sunt nenumarate domenii in care puteti gasi un servici pentru acasa. Tot ce trebuie sa faceti este sa descoperiti la ce va pricepeti cel mai bine si ce va place cel mai mult sa faceti.

Sursa: www.magazinetimisoara.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....