CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Frumusete / Lupta pentru fermitatea bustului tau!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 4432 Publicat la data: 2007-11-08 Autor: Saloane.ro

Lupta pentru fermitatea bustului tau!

Chirurgia estetica nu este singura solutie pentru a-ti asigura un decolteu atragator. Intretinerea regulata a fermitatii pielii si musculaturii care sustine bustul reprezinta o cale mai simpla, mai putin dureroasa si, la fel de important, mai putin costisitoare decat programarea la… bisturiu


Un decolteu placut, sani sanatosi si fermi in mod natural, o piele matasoasa sunt in general apanajul tineretii. Forta gravitatiei, deshidratarea, modificarile datorate nasterilor si variatiilor de greutate, alegerea nefericita a sutienelor, sunt factori care duc, in cele din urma, la ruina unui bust ce parea vesnic sculptural. Dar o ingrijire frecventa a decolteului, a gatului si sanilor, ca parte a rutinei zilnice de infrumusetare, ar putea avea efecte magice.
Pentru cine mai are nelamuriri, sânii lasati nu se pot reface la fel cum poti aplatiza un abdomen rotunjit dupa sarcina sau subtia coapsele. Pentru ca sânii nu au pic de musculatura, doar grasime, glande mamare si o piele mai mult sau mai putin ferma. Daca dezastrul s-a produs, nu mai poti apela decât la bicepsi, muschii pe care se sprijina sânii, pe care, prin gimnastica, îi poti tonifia. Ei fac parte din acea categorie a musculaturii care isi mareste masa prin exercitiu. Se umfla, cu alte cuvinte, facând sânul rotund si mai plin. Pe lânga exercitiul fizic, e bine sa faci si un masaj zilnic cu o crema speciala pentru tonifierea bustului si sa manânci multe legume si fructe crude, care contin fibre, detoxifica organismul si fac pielea supla si stralucitoare.

Dusuri cu apa rece

Apa fierbinte este inamicul cel mai inversunat al sanilor tai. Incearca sa inchei toate baile cu cateva jeturi de apa rece indreptate strict spre bust. Masajul cu apa rece face adevarate minuni pentru recuperarea si intretinerea elasticitatii pielii, pentru ca stimuleaza intens circulatia sangvina.

Soarele, pe lista de suspecti

Poate ca ti se pare frumos sa nu te bronzezi cu urme de costum de baie. Dar in cativa ani de expunere libera la soare, fara creme de protectie, fara sutien, vei constata pe propria-ti piele dezastrul. Epiderma isi pierde elasticitatea, se ingroasa, imbatraneste prematur, se deshidrateaza si se rideaza. Asta ca sa nu aducem in discutie pericolul crescut de cancer la san.

Hopa Mitica pe cantar

Variatiile mari de greutate, datorate curelor de slabire, au acelasi efect nefericit. Pielea nu mai rezista si incep sa apara vergeturile, semne nefericite care nu mai pot fi indepartate definitiv decat prin chirugie cu laser si care ingreuneaza mult actiunea cremelor de recuperare a fermitatii.

Cremele pentru bust, obligatorii

Adica o achizitie obligatorie in trusa ta de frumusete. Cremele pentru fermitatea bustului si gatului contin substante active care promit (si uneori, daca te tii de tratament, se tin si ele de promisiune) sa-ti redea tonusul pierdut. Ele sunt special create pentru regenerarea tesuturilor slabite. “Cremele suport” lupta impotriva lasarii pielii, gratie formulei nutritive si tonifiante care actioneaza asupra structurii epidermei.
Atentie la miscari cand utilizezi crema: foarte fine, de jos in sus.

Noutati:

  1. Crema pentru fermitatea decolteului de la Matis reface “arhitectura” tesuturilor, consolidandu-le in profunzime pentru a le proteja si conserva forta, tonifiaza, hidrateaza si reda tonusul pielii. Pret: 128,32 lei
  2. Crema pentru fermitatea gatului de la Gigi Cosmetics este special conceputa pentru a trata semnele de îmbatranire in zona gatului si a decolteului. Contine Oxygen, un complex de Lipo-Peptide si Taurine, ce corecteaza semnele de imbatranire si ofera pielii un spectru larg de protectie
  3. Crema pentru bust si decolteu de la Favisan, cu spirulina, argila si un fitocomplex din plante care ajuta sanii sa-si pastreze forma, marimea si tonusul. Pret: 19,90 lei

Sfaturi naturiste pentru pastrarea fermitatii bustului

Se taie felii cateva mere si se fierb in lapte pana se inmoaie. Se aplica apoi bucatile de fructe pe sani si se lasa jumatate de ora. Pentru o mai mare eficienta, este indicata apoi o repriza de dusuri scotiene. Daca nu suporti alternanta apa rece-apa fierbinte, inmoaie un burete sau prosop in apa rece si maseaza circular sanii. Cand simti ca buretele s-a incalzit reumezeste-l.

  • Foarte eficient este si masajul cu cuburi de gheata, care poate fi practicat de trei ori pe saptamana, rezultatele fiind vizibile intr-o luna.
  • Prepara o masca dintr-un pahar mare de iaurt rece, amestecat cu 3-4 linguri de ulei de masline. Se aplica pe sani si se lasa 15 minute, dupa care se indeparteaza cu apa rece. Pielea ramane hidratata si fina.
  • Se mai poate folosi o crema obtinuta din amestecul a 50 ml de ulei vegetal, 9 picaturi de ulei de muscata (se cumpara de la plafar), 16 picaturi de ylang-ylang. Se maseaza zilnic cu acesta crema timp de cateva minute, dimineata si seara, muschii pectorali si pieptul. Amestecul respectiv imbunatateste tonusul muscular si ajuta la marirea pieptului.
  • Bea ceai de hamei (o lingura de hamei la un pahar de apa si putin zahar), cate o jumatate de pahar de doua-trei ori pe zi, inainte de masa, timp de o luna. La doua saptamani de la inceperea tratamentului vei simti deja efectul - pieptul devine mai plin si mai viguros.

Sursa: www.revistafelicia.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....