CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Hairstyle: Coafuri in trend de toamna!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2113 Publicat la data: 2007-10-23 Autor: Saloane.ro

Hairstyle: Coafuri in trend de toamna!

Iti doresti o schimbare si nu stii ce sa faci? Ce-ar fi sa incerci o noua coafura sau poate o noua frizura? Inpira-te din tendintele de toamna/ iarna 2007-2008 si experimenteaza!

In societatea in care traim coafurile excentrice te diferentiaza de masa amorfa a populatiei cu tunsori anoste si nu mai reprezinta neaparat o adaptare la un trend. Daca esti dispusa sa iesi in evidenta si iti asumi eventualele critici sau reactii bizare pe care le-ai putea starni in randul semenelor tale, atunci incearca o combinatie cat mai trendy, dar care sa te puna in valoare!

Hai sa vedem impreuna cateva coafuri care sunt in trend in acest nou sezon ce bate la usa:

Bob zimtat

Bobul este din nou actual, in special cel cu colturi extrem de pronuntate (gen Rihanna). Ai putea fi un pic excentrica incercand o astfel de coafura cu breton foarte scurt si tesit, contururi exacte si suvite subtiri ce acopera bretonul.

Plat si rebel

Foarte obraznic si in tendinte, un bob scurt cu contururi franjurate sau total asimetrice. Un blond rece, de la radacini pana la varfuri poate accentua efectul. Coafura se usuca cu foehn-ul in raspar, fiecare suvita se umezeste cu spray pentru par, se trece printr-un dispozitiv de netezire si, in final, suvitele se aseaza unele peste altele.

Bob-ul classic

Oricum ati prefera aceasta tunsoare, foarte scurta sau pana la umeri, cu breton scurt si tepos sau la fel de lung ca restul parului, ea ramane un stil preferat si in aceasta toamna, fiind potrivit oricarui tip de fata si foarte usor de intretinut.

Coada de cal

La Hollywood este un stil preferat de majoritatea vedetelor. Toate starurile, de la Cameron Diaz pana la Charlize Theron au modelat “covorul rosu” prin varietatea cozilor de cal. Toamna este timpul ideal sa prindem parul intr-o astfel de coada, dezvaluind linia diafana a gatului si eliberand pielea de greutatea lui.

Anul acesta se poarta foarte mult accesoriile pentru par: toata gama de bentite, berete si ornamente florale pentru ca sunt amuzante si de mare efect. Din punct de vedere cromatic se poarta nunate deschise, calde, precum rosul si diferite tonuri de maroniu.

In tendinte ramane parul lung si putin undulat. Nu fi trista daca parul tau nu este lung, poti merge la salonul de infrumusetare si iti pui extensii.
Iar in ceea ce priveste buclele, pune-ti si singura parul pe bigudiuri!

Buclele se vor aranja cu un produs de modelare a parului (spuma sau gel) astfel incat sa nu dea impresia unei coafuri neingrijite. Totusi nu trebuie sa exagerezi cu produsele de modalare a parului pentru ca in acest sezon accentul cade pe naturalete.

Simplitatea este cheia tendintelor acestui anotimp tomnatic si poate fi exprimata in diferite moduri, de la un stil mai conservator pana la unul punk.

Ca orice trend, va suporta variatiuni, de aceea cel mai important este sa alegi ceea ce crezi/ stii ca ti se potriveste. Daca nu stii cu siguranta ce vrei, poti fie sa vezi ultimele alegeri in materie ale vedetelor preferate, fie sa incerci varianta cea mai sigura si anume mersul la un salon unde o discutie cu stilistul ofera, de cele mai multe ori, solutia cea mai buna.

Sursa:

http://www.idieta.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....