CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Frumusete, cariera, familie

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1960 Publicat la data: 2007-09-28 Autor: Saloane.ro

Frumusete, cariera, familie

  1. Cand doresti sa obtii, de exemplu un post  (loc de munca) la care dintotdeauna ai visat, cat de departe esti dispusa sa mergi pentru ati indeplini visul?

Desi multe femei din trecute de 35-40 ani sustin cu varf si indesat ca nu ar ceda in fata persoanelor care vin cu oferte indecente in schimbul unui post bine platit, sau in schimbul unei promovari la locul de munca, acest fapt in realitate, este contrazis.

Putine sunt acele femei care vor recunoaste pe fata ca sunt dispuse sa faca sex cu superiorii sau cu patronii, pentru a promova sau pentru a obtine o pozitie importanta in cadrul firmei.  Majoritatea femeilor care recunosc acest lucru, sunt tinere intrucat acestea nu au trecut prin dierse situatii prin viata, si care cred, ca sunt si vor fi mereu in centrul atentiei. Dar aceest lucru este fals, intrucat stim foarte bine cu totii ca frumusetea trece, iar daca ai reusit sa iti faci un loc in viata si sa te realizezi - pana se trage cortina - este bine...daca nu, este de rau.

Desi majoritatea femeilor nu o recunosc, desi familiste, acestea isi inseala sotul de multe ori in viata, mai ales atunci cand vor sa ajunga undeva, sa-si construiasca o cariera sau de ce nu, o fac in virtutea spiritului de aventuriera. Vom neglija spiritul aenturier intrucat ne-am abate de la subiect.

Exista numeroase companii in care angajarea si promovarea femeilor se face pe baza sexului, iar dupa ce patronul / superiorul primeste ceea ce vrea, va sta la negocieri in unele cazuri, te va promova in alte cazuri, sau iei teapa si te da afara in alte cazuri. 

   Vom discuta in continuare daca acest lucru are influiente negative asupra femeii si sau asupra familiei sale.

Desi multe femei condamna pe acele reprezentante ale sexului frumos care fac orice pentru a ajunge unde doresc, in opinia noastra cel putin si a multor altor femei tinere, a te culca cu sefu` pentru a obtine ceea ce doresti nu este un lucru rau, mai ales daca nu esti familista si nu ai alte obligatii. Insa, in cazul in care esti casatorita, tot ceea ce putem sa-ti spunem este ca, inainte de a lua o decizie de acest gen, sa te gandesti inainte la copii tai, la sotul tau si la familia ta.

  1. Daca ai fi intr-o situatie dificila, si ti se face o propunere indecenta (care este la acel moment singura solutie de scapare), ai accepta acea oferta?

Acest subiect este unui extrem de sensibil intrucat, din nou, parerile sunt impartite intre generatii pe de o parte, si intre generatia de femei de cel putin 40 ani pe de o parte, si femeile sub 40 impreuna cu barbatii dornici de aventura, pe cealalta parte.

Inainte de a lua in calcul o asemenea propunere, trebuie sa te gandesti bine... Se merita? Mi-as insele sotul sau prietenul pentru ceea ce doresc cu atata ardoare? Daca raspunsul tau sincer la aceste intrebari este DA,  inseamna ca esti genul de femeie care intotdeauna obtine ceea ce vrea, care este indiferent si impasibil la parerile celorlalti din jur si care, doreste cu orice pret sa fie cineva in viata, sa aiba un trai decent, chiar daca acesta va fi obtinut intr-un mod mai putin crestin...

Desigur ca exista femei care vor nega vehement ca ele ar fi facut asa ceva cel putin odata in viata, dar stiti foarte bine, ca cel putin in ziua de astazi, acest lucru este inevitabil si in plus, este la moda...

De exemuplu...O buna prietena de a mea, a plecat in excursie la munte cu o prietena - prietenii mele ii voi zice Carmen. Acolo se intalneste cu doi prieteni, iar fetele, neexperimentate fiind (Carmen sustine ca era si virgina), cedeaza usor in fata celor doi casanova si de mai multe ori, fac sex cu cei doi. Dupa aceea, Carmen afla ca cel cu care s-a culcat era un prosper om de afaceri din zona, un aventurier care nu refuza nici o femeie frumoasa, si care avea cam tot ceea ce-si doreste. Din felul in care mi-a fost povestita scena de catre Carmen, am inteles la sfarsit ca aceasta regreta ca nu si-a folosit atat frumusetea cat si virginitatea intr-un mod mai productiv din punct de vedere financiar.

Personal (nu este doar parerea me), cred ca in astfel de situatii e bine, fetelor, sa profitati la maxim...stiti foarte bine ca aproape orice vedeta sau femeie puternic mediatizata a ajuns unde a ajuns datorita faptului ca se misca bine in pat, ca face un sex nebunesc si ca, stie cum sa-l faca pe cel de la care vrea sa obtina ceva sa fie innebunit dupa dansa. 

  1. Te-ai folosi de frumusetea ta si de faptul ca esti femeie pentru a obtine ceea ce vrei?

Nu intamplator am lasat la sfarsitul acestui articol subiectul prezent. Noi nu putem in acest caz sa iti dam nici un sfat intrucat exista foarte multe tipologii feminine, fiecare avand personalitatea, caracterul si comportamentul sau...Ceea ce putem sa-ti spunem cu siguranta este ca, trebuie intotdeauna sa cantaresti bine oferta, si daca este favorabila si crezi ca merita, atunci accepta oferta in cauza!

 

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....