CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Astrele te ajuta in cariera

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2214 Publicat la data: 2007-09-28 Autor: Saloane.ro

Astrele te ajuta in cariera

Berbec
Personalitatea profesionala. Esti dinamica, indrazneata. Tremuri de placere in fata provocarii. Te repezi cu entuziasm asupra unui proiect cu un dead-line imposibil. Berbecii stralucesc in finante si in media.

  • Puncte forte. Esti foarte mandra de realizarile tale (pentru ca pui suflet in ceea ce faci). Mama natura te-a facut energica si muncitoare, numai buna de sefa.
  • Puncte slabe. Nerabdarea este marele tau defect. O sarcina de serviciu care se intinde pe o perioada mai lunga de timp ajunge invariabil sa te plictiseasca.

Cheia succesului. Rezista tentatiei de a te implica intr-un proiect nou inainte de a-l fi finalizat pe cel vechi.

Taur
Personalitatea profesionala. Banii si siguranta sunt vitale pentru tine. Esti o persoana de incredere, cu picioarele pe pamant, foarte abila in a-i manevra pe ceilalti.

  • Puncte forte. Excelezi in crearea unei atmosfere in care oamenii se simt bine. Cateva dintre domeniile in care te simti in largul tau: design interior, arta sau natura.
  • Puncte slabe. In goana ta dupa bani ajungi adesea sa iti sacrifici creativitatea. Pentru ca nu iti place deloc sa risti, lasi sa treaca pe langa tine foarte multe oportunitati in cariera.

Cheia succesului. Lasa-ti potentialul creativ sa faca tandem cu geniul financiar.

Gemeni
Personalitatea profesionala. Ai o inteligenta ascutita si o viclenie de vulpe. Dai randament maxim cand lucrezi in echipa, unde ii inspiri de ceilalti cu ideile tale. Te plictisesti repede. Faci cariera in medii agitate: advertising, vanzari, bursa si marketing.

  • Puncte forte. Cand te confrunti cu o problema, cantaresti fulgerator optiunile si alegi instinctiv solutia cea mai buna. Comunicarea este a doua ta natura: poti vinde orice idee, orice produs.
  • Puncte slabe. Tratezi cu superficialitate sarcinile care iti displac. Esti oscilanta si nu prezinti incredere.

Cheia succesului. Creeaza-ti un rol in care sa iti poti fructifica atat imaginatia, cat si intelectul. Foloseste-ti inclinatia spre barfe si trancaneala, pentru a-ti crea o retea de relatii.

Rac
Personalitatea profesionala. Intuitiva si imprevizibila. Colegii te percep ca pe o "liber cugetatoare" care face tot "ce vrea muschii ei".

  • Puncte forte. Forta ta empatica te recomanda ca fiind sefa ideala. Pentru ca simti ce vrea celalalt, posturile care ti se potrivesc cel mai bine tin de marketing, politica si speculatii financiare.
  • Puncte slabe. Sensibilitatea si teama de a jigni pe cineva te fac sa renunti la multe dintre obiectivele tale. Sau dimpotriva: alegi sa iti ascunzi latura sensibila in spatele unei armuri de femeie nemiloasa.

Cheia succesului. Exploateaza-ti la maximum abilitatea de a scoate ce-i mai bun din oameni. Stii ca nimeni alta sa insufli colegilor incredere in ei.

Leu
Personalitatea profesionala. Stralucitoare, puternica, emani o incredibila forta centripeta, la fel ca matca intr-un stup. Ce sef, plutesti calma si gratioasa deasupra problemelor, dand impresia cu esti stapana pe situatie - chiar si atunci cand nu esti.

  • Puncte forte. Cu o personalitate publica puternica, rolul de imagine a companiei iti vine ca o manusa. Ti se potrivesc slujbele in care competitia este acerba.
  • Puncte slabe. Construiesti strategia, creionezi imaginea de ansamblu, dar nu accepti sa te cobori la detalii... Tu vii cu ideea, colegii (doar) pun umarul la treaba si, la final, pretinzi laurii.

Cheia succesului. Lasa-te in voia naturii tale de lider si ai sa izbandesti in toate.

Fecioara
Personalitatea profesionala. Fecioarele se descurca de minune in domeniile in care atentia la detalii este esentiala: editare, educatie, contabilitate.

  • Puncte forte. Esti foarte exigenta cu tine insati. Sefii pot dormi linistiti, oricit de grea ar fi sarcina pe care ti-au incredintat-o. Tratezi informatia critic si te asiguri ca toata lumea stie ce are de facut.
  • Puncte slabe. Vezi mai degraba defectele celorlalti, trecandu-le cu vederea calitatile. Dar tot tie iti administrezi maximum de critica. Si, ca o consecinta, ratezi multe oportunitati de cariera.

Cheia succesului. Iata un "detaliu" asupra caruia ai de meditat pentru a-ti maximiza potentialul: increderea in tine insati!

Balanta
Personalitatea profesionala. Incantatoare si diplomata, esti dispusa sa faci compromisuri pentru a te integra in echipa si a evita confruntarile. Esti cabotina si ai face orice sa te pastrezi in centrul atentiei.

  • Puncte forte. Ai o abilitate uimitoare de a percepe situatiile intr-un mod…vizual; e foarte posibil sa ai succes in moda si design. Reusesti sa creezi armonie in jurul tau. Sefii gasesc seninatatea ta reconfortanta.
  • Puncte slabe. Esti atat de fermecatoare, incat trezesti invidia colegilor care vad cat de bine te descurci cu superiorul. Atentie, insa, sa nu te considere fatarnica si ipocrita.

Cheia succesului. Esti o persoana cu principii foarte solide; trebuie sa aderi la o organizatie a carei etica sa nu o contrazica pe a ta.

Scorpion
Personalitatea profesionala. Esti motivata, abila si indraznesti sa te aventurezi acolo unde altii se feresc sa calce.

  • Puncte forte. Cu instinctul tau in a simti motivele celorlalti, excelezi intr-o pozitie de conducere. Te feresti sa fii in centrul atentiei, dar farmecul tau te scoate in evidenta. Ai incredibil de multa incredere in tine.
  • Puncte slabe. Ai talentul de a extrage de la oricine toate informatiile care te intereseaza, fara a dezvalui nimic despre tine. Lumea te percepe ca pe un om fara scrupule, care e in stare sa calce pe cadavre, cocotandu-se pe umerii altora pentru a ajunge sus.

Cheia succesului. Lumea finantelor isi da sansa de a-ti urma adevarata vocatie - o pozitie in care sa ai maximum de influenta.

Sagetator
Personalitatea profesionala. Iti plac provocarile neasteptate si anturajul oamenilor care iti impartasesc viziunea.

  • Puncte forte. Esti dinamica, iti asumi riscuri, nu cazi decat in picioare. Iar intuitia te ajuta sa fii la locul potrivit in momentul potrivit.
  • Puncte slabe.. Faci promisiuni pe care nu esti in stare sa le respecti. Initiativele par grozave, dar cand vine momentul sa le pui in aplicare, deja ti-ai pierdut interesul.

Cheia succesului. Ai grija la ce promiti. Sugestiile tale vor fi luate in serios daca vei dovedi ca esti o persoana pragmatica si de incredere.

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....