CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Par sanatos de toamna

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1630 Publicat la data: 2007-09-24 Autor: Saloane.ro

Par sanatos de toamna

Dupa coafurile sofisticate din prezentarile Haute Couture, tendinta pret-a-porter toamna-iarna pune in lumina capetele mici si coafurile simple.

Astfel, preferintele graviteaza in jurul a trei tendinte clare: par lins, tuns scurt, intr-un stil filat, eclatant, rebel, suvite glamour care reafirma miscarile jucause ale unui look non-conformist, si buclele, in cascada sau in stil englez, care incadreaza foarte bine chipul. Cat despre culoarea potrivita, nu exista jumatate de masura: se merge pe contrast, fie cu nuante foarte inchise de negru sau castaniu, fie foarte deschise, de blond platinat.

O tunsoare scurta, dinamica si, de ce nu, cu un mic breton rebel, in stil androgin se muleaza perfect pe tendintele sezonului. Suvitele sau buclele naturale se suprapun si se coafeaza usor numai cu degetele. Tunsorile scurte sunt usor de purtat, usor de aranjat, in special in cazul parului des.

Parul lung si semi-lung se intoarce si intr-o abundenta de bucle sau codite usoare. Fixate cu ace sau clame de diverse marimi, exploateaza imbinarea natural cu coafat/ necoafat studiat. Este o coafura romantica si contemporana, cu bucle care cad neglijent pe ceafa in stil decontractat.

Culoarea se afla la extreme in aceasta toamna, fapt demonstrat prin alternanta de blond cu negru: blond polar cu reflexe subtile de sampanie irizata cu radacini cenusii, joc de suvite sidefate pe baza platinata, cu usoare tonuri de caisa, blond beige pudrat reliefat prin accente platinate sau negru intens iluminat de reflexe blonde si suvite roscate.

Astfel, tendintele de neocolit ale iernii 2008 in materie de par si coafuri s-ar putea rezuma foarte simplu la cateva aspecte esentiale: par sanatos, curat, stralucitor, volum natural. Asa ca nu uita sa-ti samponezi parul in fiecare zi si sa folosesti in acelasi timp un balsam sau o masca, pe care sa le lasi sa actioneze vreme de cateva minute, pentru ca in weekend, sa maresti intervalul.

Cat despre indicii, foloseste, fara retineri, toata gama de produse a caror eficienta o invoca fiecare stilist in parte:

  • sampon
  • balsam
  • masca de par
  • ceara - aceasta din urma dovedindu-se foarte folositoare atat in cazul parului scurt, cat si pentru a disciplina sau a matifia un look, pentru a defini lungimile, incalzind produsul in palme mai intai.

    Autor: Ana Maria Tatu

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....