CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Trusa ta de machiaj

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2706 Publicat la data: 2007-09-24 Autor: Saloane.ro

Trusa ta de machiaj

Pentru orice femeie trusa de machiaj este poate cel mai bun prieten! Fiecare femei isi verifica machiajul inainte de a pleca de acasa, pentru fiecare femeie  rimelul (mascara), este la loc de cinste, iar rujul nelipsit! Asa ca facem un control de rutina si aflam care sunt produsele de nelipsit din trusa de machiaj a unei femei! Pentru un machiaj corect, pentru un machiaj perfect nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj fondul de ten ( este chiar benefic tenului, nu uitati ca va protejeaza pielea de factorii externi!), rimelul ( cine oare ne ajuta pentru a avea priviri sexy?), rujul ( buzele colorate vor ramane mereu in top!) si fardul de pleoape!

Desi la un moment dat gurile rele, spuneau ca fondul de ten imbatraneste tenul, acum toata lumea a ajuns la concluzia, ca un fond de ten de calitate nu trebuie sa lipseasca din trusa de machiaj a nici unei femei! Color Ideal este un fond de ten fluid, cu o acoperire perfecta, cu aspect natural, cu pigmenti care se auto ajusteaza in functie de lumina, copiind nuanta naturala a tenului tau dar acoperind imperfectiunile! Color Ideal este un fond de ten fara substante uleioase si care are putere de protectie SPF 15.

 Unul din sfaturile buncii legate de aspectul frumos si natural al unei femei, era acela de a-ti musca buzele pentru a capata un aspect putin rosu. Noi iti recomandam un ruj perfect, care nu numai ca vor da buzelor tale culoarea dorita, dar le vor da si un aspect sanatos! O paleta intreaga de nuante, aspect satinat, textura moale si placuta, folosind Senso-Oil Complex, acest ruj isi pastreaza aspectul satinat  intreaga zi, fara sa iti fie teama ca il vei "manca". Singurul lucru de care trebuie sa iti fie teama atunci cand folosesti Rouge Interdit de la Givency, este acela ca vei atrage pasionatii de gustare a "fructului interzis".

Creionul contur, este nelipsit, ochii capata o alta alura, iar privirea denota mai mult mister. Pe timpul zilei un creion contur maro face minuni, iar seara creionul contur negru va fi de nedetronat! Am ales un dermatograf de la Clinique, un creion retractabil, pe care nu este nevoie sa il ascutiti! Formula matasoasa, aspect natural, nuante placuta, un creion contur care nu curge, ce oare va mai puteti dori?

Gene lungi, priviri misterioase, ochi atragatori. Cine este vinovat? Un mascara de calitate! Incercati acum rimelul de la Sephora. Denim Mascara, un rimel care lungeste genele, fara a se lipi, un rimel rezistent la apa, cu o formula care vitaminizeaza genele si el impiedica ruperea! O perie care intoarce genele si le alungeste! Un design tineresc si placut!

Pleoape colorate, nuanta varatice, incercati fardurile de pleoape de la Pupa!  Lumynis, noua gama de farduri de pleoape de la Pupa, vine cu o paleta intreaga de nuante, fardurile bicolore cu o formula noua. Pentru nuante calde folositi fardul de pleoape pudra uscat, pentru nuante puternice umeziti bine buretelul aplicator!

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....