CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Doar o ora pe saptamana pentru o piele frumoasa!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 1675 Publicat la data: 2007-07-18 Autor: Saloane.ro

Doar o ora pe saptamana pentru o piele frumoasa!

"Dupa creier, pielea este, fara indoiala, cel mai important ansamblu de organe" afirma Ashley Montagu; tot el adauga "O fiinta umana poate trai oarba fiind, surda fiind fara nici urma de gust sau miros, dar nu ar putea trai nici macar o clipa fara piele".
Exista astazi o preocupare tot mai acuta pentru aspectul pielii, concret expusa atat in diverse publicatii si discutiile zilnice, subiectele de notorietate fiind celulita, vergeturile, pielea flasca/lasata.
Desi, discutiile se centreaza in general pe aspectele neplacute ale corpului cu care se confrunta femeia zilelor noastre, practic concluzia este una foarte simpla: pielea nu mai face fata factorilor interni si externi la care este supusa, reactia ei fiind cat se poate de normala si fireasca.
Si atunci ce e de facut cand problemele pielii devin deranjante pentru noi?
Va prezentam mai jos cateva solutii la indemana oricui si deloc costisitoare.

Calitatea tesaturilor

Un prim pas este acela de a-ti alege cu grija hainele astfel incat materialul din care acestea sunt facute sa fie placut la atingere - matase, tafta, muselina, catifea, bumbac. Pielea corpului se ingroasa si devine mai aspra atunci cand se afla in contact permanent cu haine aspre si de proasta calitate.

Masajul

Textura si aspectul pielii pot fi schimbate in functie de cat de mult este masata. Dar acesta este doar un aspect. Cati bani s-ar economisi daca am deveni constienti de importanta masajului!
Efecte ale masajului la nivelul pielii:

  1. contactul tactil activeaza circulatia (aflux de sange proaspat si prin urmare de oxigen si de substante nutritive, un drenaj al venelor care duce la o ameliorare a circulatiei de intoarcere si deci la o evacuare a toxinelor;
  2. contactul tactil activeaza schimburile dintre vasele de sange, mediul interstitial si celule, schimburi care au rol in aporturile nutritive si eliminarea toxinelor;
  3. contactul tactil stimuleaza producerea de anticorpi de catre celulele mastocite, fapt care creste imunitatea;
  4. contactul tactil amelioreaza bolile de piele, mai ales eczema, urticaria, psoriazisul.

Alte beneficii ale masajului: efecte la nivelul muschilor, efecte la nivelul circulatiei, efecte la nivelul respiratiei, efecte asupra oboselii, efecte asupra psihicului.
Cele mai intalnite forme de masaj practicate din ce in ce mai mult si in tara noastra sunt masajul de relaxare, masajul anticelulitic, masajul reflexogen, fiecare dintre acestea avand un rol anume pentru persoana asupra careia se efectueaza.
Ca si elemente de noutate masajele in saloanele cosmetice pot fi efectuate si cu diverse aparate, cu rol de imbunatatire a aspectului pielii: vacuum si ultrasunete.

Vacuum

Pe parte corporala, acest aparat lucreaza cu capete de tratament de aspiratie, care insa prezinta ca detaliu semnificativ si prezenta bilelor metalice care fac in acelasi timp un masaj profund si pe o suprafata mare.

Ultrasunete

Undele ultrasunete vibreaza de un milion de ori pe secunda, ducand la efect de curatare a grasimilor si de incalzire. Ultrasunetele simueaza efectul unei diete, prin topirea grasimilor si eliminarea acestora din organism.
Masajul ultrasonic penetreaza in grasimea subcutanata intre 4 si 5 cm sub piele, cu vibratii fine ce lucreaza cu un milion de herti pe secunda pentru a creea acelasi efect ca cel al unei diete.
Rezonanta ultrasonica mai mare de 1 Mhz produce un delicat dar profund masaj ajutand accelerarea metabolismului, eliminarea toxinelor si cresterea absorbtiei nutrientilor in piele. Inalta eficienta a conversiei electro-acustice permite utilizarea capetelor de curatare. Utilizate impreuna cu produse cosmetice de ingrijire corporala, celulele grase se sparg si se dizolva.
Efectul similar unei diete este dat de arderea grasimilor subcutanate cu energie kinetica ce utilizeaza micro-vibratii. Tratamentul sonic se poate aplica pe toate zonele ce necesita slabire: abdomen, solduri, fund, coapse, brate, barbie etc.
Deasemenea combinarea celor doua metode (manual si cu ajutorul aparatelor), conduce la un masaj anticelulitic extraforte cu rezultate spectaculoase in ceea ce priveste aspectul pielii, un rol esential avandu-l insa si regularitatea cu care se fac aceste masaje.
Pentru toate acestea nu ai nevoie decat de o ora pe saptamana si evident de determinare.
Sedintele simple de masaj dureaza maxim 50 de minute iar cele efectuate cu aparate maxim 30 minute.


Mult succes!

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....