CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Articole inscrise in Concurs / In slujba frumusetii

Rating:5Voturi: 153 Vizualizari: 3025 Publicat la data: 2014-01-31 Autor: Mihaela Pasere

In slujba frumusetii

 

Articol inscris la Concursul Saloane.ro pentru Bloggeri

Blogul participant: http://jurnaluliubiriidotcom.wordpress.com

Data inscrierii: 29.01.2014

 

In slujba frumusetii

Zilele trecute am descoperit in perigrinarile mele pe internet un concurs pentru bloggeri care mie ca femeie mi se pare deosebit de interesant, pentru  ca imi evoca doar amintiri frumoase despre momente de anul trecut in care m-am simtit rasfatata.

Concursul se adreseaza bloggerilor care frecventeaza saloane de frumusete, centre remodelare corporala, SPA-uri, frizerii, tatuaje, etc. Pentru mai multe detalii, intrati pe Concurs Saloane.ro pentru bloggeri.

 

Prima data cand am trecut pragul unui salon de masaj, a fost in anul 2012. Eram proaspata mamica, stresul facea parte din viata mea de zi cu zi, ma durea spatele de la atata leganat si m-am gandit ca putina relaxare nu ar strica.

Am cautat o oferta buna la un salon accesibil ca distanta si care promitea relaxare totala a simturilor. Am sunat la salon si mi-a raspuns o domnisoara foarte draguta, asa ca am facut programarea pentru saptamana urmatoare. Din ce mi-a spus ea, erau foarte aglomerati, ceea ce pentru mine era un semn bun.

 

only

Asa ca in ziua stabilita, mi-am luat iubitul de mana, caruia ii facusem o programare la manichiura, la acelasi salon, ca sa nu se plictiseasca cat timp ma astepta pe mine.

Nu mica mi-a fost mirarea cand ajunsi acolo am fost intimpinati ca niste prieteni vechi si tratati cu foarte multa consideratie. Salonul arata superb, era imens, luminos si mobilat cu gust.

 

Era doar o mica problema: domnisoara cu care am vorbit la telefon, era receptionera, iar persoana care facea masaj era…barbat!

O parte din mine vroia sa o ia la fuga, pentru ca nu mai fusesem niciodata la un salon de masaj, sunt destul de pudica si nu-mi place sa ma dezbrac in fata strainilor, mai ales cand experienta implica atingeri.

 

Dar mi-a fost rusine sa zic ca m-am razgandit si omul ma trata normal si firesc incat ma simteam ca o paranoica. Odata intrati in cabinet, i-am spus ca e prima data cand vin la masaj, ca vreau sa ma relaxez …

Mi-a explicat in ce conta masajul de relaxare, mi-a spus sa ma dezbrac si sa ma intind si a iesit spunand ca o sa revina cand sunt gata. Sa nu ma grabesc.

 

Calmul si profesionalismul lui mi-au dat siguranta iar cand am vazut ca lucreaza cu prosoape si nu a existat nici un moment in care sa ma faca sa ma simt stanjenita, din contra, avea maini magice si mi-a luat stresul, incordarea si la final ma simteam, relaxata,fericita!

Dupa prima experienta avuta m-am intors la salon atat pentru masaj, cat si pentru tuns, cosmetica si de fiecare data am plecat de acolo multumita de rezultate, cu zambetul pe buze!

 

Asa ca mi-am trimis acolo toate prietenele si au fost la fel de incantate ca si mine de rezultate. Si m-am gandit sa va impartasesc si voua aceasta experienta, poate sunteti in cautarea unui salon de frumusete.

Mai multe detalii despre salonul Only Beauty Salon dar si alte alternative, puteti gasi in categoria Saloane de masaj din Saloane.ro.

 

Voi, dragele mele, ce experiente placute, sau mai putin placute, ati avut prin saloane de frumusete?

 

Articol de: Mihaela Pasere


Cei care au citit acest articol au mai citit si....