CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Articole inscrise in Concurs / Adriana Șandru

Rating:5Voturi: 396 Vizualizari: 8528 Publicat la data: 2014-01-29 Autor: Adriana Șandru

Adriana Șandru

 

Articol inscris la Concursul Saloane.ro pentru Bloggeri

Blogul participant: http://oglindacatreprezent.wordpress.com

Data inscrierii: 29.01.2014

 

Saloane.ro provoaca bloggerii si bloggeritele la un concurs inedit!

 

 

A trecut ceva timp de cand nu am mai participat la un concurs cu blogul si cu un articol scris de mine. Am fost in sesiune sau am avut treaba multa de rezolvat, dar acest concurs este foarte atractiv datorita premiului pus in joc: 1.000 de lei.

 

 

Saloane.ro este “primul pas spre frumusete”, locul in care isi dau intalnire doamnele si domnisoarele preocupate de aspectul lor, dar si o multitudine de saloane, pentru orice buget si orice nevoie. Mai nou, isi dau intalnire aici si bloggerii prin Concursul Saloane.ro pentru bloggeri. Daca ai un blog mai vechi de 1 an de zile, care sa aiba PageRank-ul minim 2, scrie un articol prin care sa povestesti o experienta din 2013 pe care ai avut-o intr-un salon de infrumusetare si sa oferi feed-back, pozitiv sau negativ. Apoi articolul va fi publicat pe site-ul lor si daca este bun vei putea castiga unul dintre cele doua premii:

 

 

1. Premiu pentru cel mai apreciat articol – 500 Lei

 

2. Premiu pentru cel mai norocos blogger – 500 Lei

 

Asadar, anul trecut, in luna noiembrie, ca sa fiu mai exacta, am dorit o schimbare de look, o schimbare semnificativa, dar nu radicala. Auzisem de la o prietena de un salon de fite, unde merg vedete ca Xonia, Bianca si altele, dar care are totusi preturi accesibile si servicii impecabile. Chic Salon se numeste salonul si este situat pe strada Duzilor la nr. 22, in zona Piata Iancului.

 

 

tn_sediu_bod-e1273833490398

 

Cand am ajuns acolo, m-a intampinat un miros sublim de cafea, iar eu ador saloanele care isi rasfata clientele cu o ceasca calda de cafea. Personalul care lucreaza acolo m-a intampinat cu caldura si profesionalism. Am avut programare facuta in prealabil, pentru ca e un salon destul de aglomerat si fara programare nu ai nicio sansa sa prinzi un loc.

 

95b4ca4f

 

 

Imi facusem programare la Laurentiu, pentru ca la el fusese si prietena mea si auzisem ca se pricepe de minune la vopsit si la imbinat nuante. Si eu asta imi doream: sa imi schimb culoarea, care era putin prea deschisa, dar si sa obtin o vopsire profi, avand in vedere ca ultima data ma facusem acasa. Va zic, nu se compara! Pe langa faptul ca m-am simtit ca o mica printesa in timp ce Laurentiu mi-a vopsit parul, l-a spalat,  l-a pieptanat si l-a tuns, rezultatul a fost minunat.

 

 

Eu am parul destul de lung si este un adevarat chin sa i-l descurc dupa baie, indiferent de cat de mult balsam folosesc. Mi-a mai placut si ca a folosit produse de lux, cu ingrediente naturale ca extract de matase sau ulei de cocos si ca s-a vazut diferenta imediat.

 

 

Am fost foarte incantata si de culoarea obtinuta. Am vrut sa fiu surprinsa, asa ca nu mi-am ales culoarea si l-am lasat pe el sa aleaga si rezultatul chiar a fost uimitor. Mi se potrivea perfect! In plus, cred ca a stat nici mai mult nici mai putin de trei ore sa faca toate operatiile de mai sus. A fost atent si grijuliu sa nu imi rupa parul sau sa il deterioreze. Se vedea ca face cu pasiune ceea ce facea si cred ca asta este ingredientul cheie al unui salon profi: oamenii sa fie pasionati de ceea ce fac. Doar asa clientii vor fi pe deplin satisfacuti. 

 

 

Cu alta ocazie, tot anul trecut am fost acolo sa ma pensez. Pentru mine conteaza in primul rand atitudinea angajatilor si apoi rezultatul. Da, pare un cliseu, dar e adevarat. Daca nu ma simt bine, poate sa fie cel mai tare salon si rezultatele sa fie uimitoare ca eu nu mai calc pe acolo. Atat Laurentiu, cat si fata care m-a pensat, au fost foarte comunicativi, mi-au tinut de urat si au avut grija sa ma simt cat mai bine la ei in salon. Si m-am simtit. Au gasit in mine o clienta fidela si de atunci doar la Chic Salon merg! :)

 

 

In concluzie, recomand cu toata caldura salonul Chic Salon. Mai multe detalii despre acest salon, sau despre altele asemanatoare gasiti in categoria Saloane de cosmetica de pe site-ul Saloane.ro.

 

 

PS: Daca esti blogger, mult succes ! :)

 

 

Articol de: Adriana Șandru


Cei care au citit acest articol au mai citit si....