CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Advertoriale / O binemeritata zi de rasfat la Velvet Spa

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 2301 Publicat la data: 2011-10-07 Autor: Anda Sobaru, Bucuresti

O binemeritata zi de rasfat la Velvet Spa

Probabil iti e cunoscuta senzatia pe care o ai atunci cand realizezi ca ai o ora sau doua ore libere, numai pentru tine. Dupa o saptamana destul de obositoare, stress, certuri cu persoanele dragi, am intrat pe site-ul www.saloane.ro sa ma relaxez putin, si acolo am descoperit o oferta speciala: 25% reducere la orice terapie la Velvet SPA.

 

Am decis sa imi acord cateva momente de relaxare la Velvet Spa. Mi-am facut programare la ora pranzului si cum nu stiam unde se afla exact centrul spa, mi-am luat o marja de timp pana sa ajung. Am intarziat cateva minute, traficul era infiorator la acea ora, insa cand am sosit am fost intampinata cum nu se poate mai bine.

Cand pasesti in acest spa, simti cum te desprinzi de toate rautatile din imprejur, cum se dezlipesc problemele de tine, cum te eliberezi psihic si spiritual. Atmosfera este atat de intima si placuta, personalul foarte dragut si sociabil, incat iti doresti sa descoperi cat mai mult.

Am facut repejor un tur al salonului, dorind sa ajung cat mai repede la tratamentul meu mult asteptat. Dintre numeroasele tratamente pe care le pune la dispozitie acest spa, eu am optat pentru un peeling urmat de termocuverta de 30 de minute si un masaj suedez aromatic de relaxare de 50 de minute. Inca de cum am intrat in camera de mesaj care cu greu poate fi descrisa in cuvinte, mi s-a intiparit un zambet enorm pe toata fata. Daca de la intrare simteam cum uit de probleme, deja cand m-am intins pe masa de masaj, nu mai eram in stare sa ma gandesc la absolut nimic, ci doar sa savurez momentele.

Camera de masaj era foarte spatioasa, o lumina difuza, muzica excelenta in surdina, trandafiri asezati timid pe masa, iar terapeutul meu o persoana foarte prietenoasa si grijulie. Cand am ajuns la termocuverta, sentimentul de relaxare a fost atat de intens incat nu am vrut sa atipesc sub nicio forma, de frica sa nu pierd aceste momente deosebite! Termocuverta este un tratament inovativ, cu numeroase avantaje : eliminarea celulitei, tonifierea musculaturii, pierdea in greutate, remodelarea siluetei incat am decis ca este musai sa il fac cat de des pot. spa relaxare bucuresti.

A urmat apoi un dus rapid si o cana de ceai absolut delicios servit pe o tavita impreuna cu un trandafir, pe care l-am servit asezata pe unul din acele fotolii atat de confortabile. Pe urma m-am intins din nou pe patul de masaj, si a inceput masajul suedez aromatic de relaxare. Pe toata durata masajului am tinut ochii inchisi, savurand parca cu lacomie fiecare atingere. Uleiul de masaj cu aroma de cocos era imbietor. Cand am realizat ca masajul este pe sfarsite, nu am putut decat sa ma gandesc ca nu vreau sa se termine, ca nu vreau sa pasesc spre lumea de afara si cat de fericita ma simt in acest loc. La sfarsit, am mai servit un pahar de apa, luandu-mi inima in dinti si simtind cum dupa 2 ore de Rai sunt nevoita sa pasesc iar pe Pamant. In concluzie, nu pot decat sa multumesc echipei Velvet SPA datorita carora am decis ca de-acum sa-mi fac timp mai des pentru un pic de rasfat!

 

Articol de: Anda Sobaru, Bucuresti


Cei care au citit acest articol au mai citit si....