CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Vrei mai mult sex? Pune-ti partenerul la dieta!

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 3000 Publicat la data: 2011-09-02 Autor: Andreea Minei

Vrei mai mult sex? Pune-ti partenerul la dieta!


Ti se pare o prejudecata cand cineva spune ca persoanele supraponderale sunt mai lenese decat cele cu greutate normala, sau sub limita normalitatii? Ei bine, din pacate nu este decat adevarul gol-golut!

Daca ai avut vreodata probleme cu greutatea, in sensul ca aceasta era mult peste medie, atunci iti amintesti bine la ce ma refer in acest articol: kilogramele in plus ne imbie la sedentarism, sedentarismul, corelat cu depunerea de grasime, ne face sa nu ne mai simtim atat de aratosi (si pe buna dreptate!), ne taie lipsa poftei de viata, implicit are efecte negative asupa libido-ului, si iata de ce ajungem sa nu mai facem sex cu partenerul de cuplu, de viata si de ce mai vreti voi. 

Daca ar fi sa filosofam, si sa facem, vorba englezului, un pic de ,,small talk", este chiar pacat sa nu ne bucuram de viata in doi, alaturi de iubit/a. Sexul, printre alte placeri ale vietii, are beneficiul ca ne destinde, ne relaxeaza, ne face sa ne simtim frumosi, impliniti, uneori ne da chiar iluzia ca suntem niste invingatori (unii dintre noi chiar suntem :-)). Ca sa nu mai zic si de transformarile benefice asupra starii de sanatate pe care le aduce!

Asa ca nu-ti mai ramane decat sa-ti convingi iubitul sa iasa cu tine la alergat, sau sa se prezinte de urgenta la sala de…fitness! Si ti-am pregatit si o lista cu interdictii pentru el, si nu numai (trebuie sa-i fii exemplu, nu?):

- fara bauturi carbogazoase, pe baza de, sau cu un continut ridicat de zahar!

- fara fast-food si cat mai putine prajeli!

- mancarea pe baza de proteine sa serveste cu precadere la prima masa a zilei!

- la micul dejun, sa bea apa plata cu putina lamaie stoarsa, sau, daca ai mai mult timp la dispozitie, stoarce-i, la robot, cateva portocale, un gref, un pic de kiwi si un mar! Adauga si sfecla rosie, pentru un plus de vitamine si de gust!

- pranzul sa contina cel putin doua feluri de legume, si mare atentie la preparare: sa fie cat mai naturale, fierte un pic, nu exagerat, iar daca mancarea este gatita, asigura-te ca ai folosit ingrediente bio. Carnea sa nu depaseasca un sfert din cantitatea totala a portiei, restul sa fie pe baza de fibre (salate, legume, verdeturi).

- daca dupa masa va este pofta de ceva dulce, consumati un mar, niste struguri, o jumatate de banana, sau fructe confiate.

- beti multa apa, nu mai putin de 2 litri pe zi, mai putin seara, cand se consuma un pahar, inainte cu o ora de momentul culcarii.

- Interzis total: produse de patiserie, fast-food, bautura in exces, consumul de bere (dezlegare doar la vreun meci important, cand va trebui sa consume, sub stricta ta supraveghere, maxim o bere jumatate- asta este, vrei, nu vrei, devii microbista ).

- cina: compot facut in casa/ iaurt bio/ ceai cu jumatate de felie de paine prajita/ pepene sau alt fruct fara acid/seminte.



Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....