CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Exista prietenie adevarata intre barbat si femeie?

Rating:5Voturi: 2 Vizualizari: 4114 Publicat la data: 2011-06-28 Autor: Andreea Minei

Exista prietenie adevarata intre barbat si femeie?

 

Cam greu de dat un raspuns clar la intrebarea: un barbat si o femeie pot fi prieteni adevarati? Sa fie oare de vina complementaritatea dintre o femeie si un barbat, opozitia gen yin si yang, alb-negru, fizic si metafizic?


Cert este ca acest soi de prietenie poate fi usor umbrit de atractia sexuala, si de jocul orgoliilor ce poate interveni intre reprezentantul sexului tare, si oponenta lui.

Sa nu uitam ca, la origine, barbatului i s-a creat o pereche din insasi coasta lui cu un anumit scop: pentru ca acesta sa nu se mai simta singur…! Dar lucrurile au ramas astfel? Nicidecum, dupa ce Eva, la indemnul Sarpelui, a gustat din marul cunoasterii!

Simbolic, din acel moment, prietenia dintre cei doi a incetat, cutia Pandorei a fost deschisa si au aparut, in locul armoniei, nenumarate rele de care nu mai poate scapa lumea, asa cum o cunoastem noi astazi: vanitatea (de a gestiona ea bugetul familiei), razbunarea (dupa ce vii acasa de la berea cu baietii), cearta (din cauza ca ea vrea canapea, tu- bormasina), durerea de cap (cand tu ai chef de facut copii, pe ea o cuprinde brusc durerea de cap), amenintarea (lasa ca iau eu copii si plec la mama), alungarea (cand ea, in timpul noptii, face ce face si te alunga din jumatatea ta de pat), deposedarea (in diminetile de iarna, cand totul a inghetat prin casa, te trezesti ca patura voastra o inconjoara pe ea ca un iglu, iar tu, chircit, te intrebi cum de nu ai facut turturi pe la mustata), si lista poate continua.
Tot din acel moment, sunt aparute si: lipsa de chef (cand il rogi sa arunce si el gunoiul, dupa ce tu ai facut toate celelalte treburi caznice- sic!)), dorinta continua de a avea controlul (ai fost nevoita sa-ti iei si tu un televizor, si propria ta telecomanda, pentru ca altfel te uitai numai la fotbal si la filme porno), obsesia (fata de masina lui, careia i-a dat un nume si mai multi termeni de alint, si pe care o scoate mai des in oras decat te scoate pe tine), enervarea (se irita mai rau ca un fund de bebelus atunci cand te legi de maica-sa), lacomia (desi are o femeie frumoasa langa el, si aranjata, tot isi suceste capul dupa altele, de parca numarul femeilor cu care s-a culcat ii demonstreaza lui cat e de barbat), violenta (are impresia ca daca ridica tonul sau daca da cu pumnul in masa
Cam greu de dat un raspuns clar la intrebarea: un barbat si o femeie pot fi prieteni adevarati? Sa fie oare de vina complementaritatea dintre o femeie si un barbat, opozitia gen yin si yang, alb-negru, fizic si metafizic?, te faci toata mica si sora geamana cu sclava Isaura), s.cl.
Si lista motivelor pentru care un barbat si o femeie nu pot fi aparent prieteni este cu mult mai lunga.

Dar oare ce inseamna o prietenie, in adevaratul sens al cuvantului?
Prietenia nu inseamna sa ii dai celuilalt intotdeauna dreptate, chiar si cand greseste; nu inseamna sa ii daruiesti mereu vorbe dulci de alint, dar sa il inseli cand nu este vigilent; nu inseamna sa faci mereu compromisuri in speranta ca toate vor decurge bine; nu inseamna sa ierti usor atunci cand ti se greseste; nu inseamna sa te abtii de la ironii atunci cand celalalt este demn de a fi ridiculizat; nu inseamna sa te sacrifici pe tine pentru a-i fi mereu pe plac persoanei de langa tine.

Concluziile ramane sa le trageti voi: Adam si Eva sunt, real vorbind, tovarasi de pahar, sau nu?

 

 

Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....