CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Greseli cruciale la interviul de angajare

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 3493 Publicat la data: 2011-06-14 Autor: Andreea Minei

Greseli cruciale la interviul de angajare

 

Greseli cruciale la interviul de angajare


1. Sub nici o forma sa nu intarzii la interviul de angajare! Orice angajator cauta sa angajeze oameni punctuali si rigurosi, iar intarzierea la interviu nu arata ca ai fi omul potrivit pentru job, ci, din contra.

2. Un alt imperativ este sa nu mergi la interviu fara a te pregati! Poti gasi pe internet o sumedenie de informatii despre firma respectiva, cifra de afaceri, domeniu de activitate, pozitia firmei fata de alti competitori din aceeasi sfera de lucru, viziunea firmei si alte concepte ce tin de brand in sine.

3. Nu te imbraca fistichiu sau ca pentru orice alta imprejurare, hainele te reprezinta mai mult decat iti poti da seama, atunci cand stai fata in fata cu un recrutator! Adopta o tinuta potolita, din punct de vedere cromatic, si ca stil, clasica: camasa alba, sau albastru-pal, gri-pal, pantaloni sau fusta office, si sacou, cu maneci scurte sau lungi. Cauta sa asortezi doua din aceste piese. Atentie cu ce te incalti! Alege pantofi clasici, cu toc mediu, si fara decupaje.

4. Nu veni la interviu cu alta persoana, pe post de insotitor. Nu este nevoie ca altcineva sa te sustina moral in acest demers, chiar daca tu simti ca prezenta respectiva te va ajuta mai mult. Nu uita ca esti pe cont propriu, si la interviul de angajare, si la job-ul de zi cu zi!

5. Daca fumezi, nu o face inainte de interviu, pentru ca nefumatorii isi dau seama imediat daca persoana cu care vorbesc a fumat de curand. In plus, vei avea o respiratie urat mirositoare. De asemeni, se recomanda sa eviti consumul de ceapa sau de usturoi.

6. Strangerea de mana spune multe despre o persoana! Iar recrutatorul stie asta! Nu strange mana de parca nu ai mancat de dimineata, dar nici nu exagera cu fermitatea!

7. Nu vorbi mult, dar nu fii nici tacut/a! Vorbeste strict la subiect, foloseste propozitii concise, si exprima-te clar. Nu folosi termeni de „argou”, nu alege termeni din alta limba, altfel risti sa-ti creezi o imagine nu tocmai corespunzatoare.

8. Chiar daca atitudinea intervievatorului este prietenoasa, nu cade in capcana! Nu este un motiv suficient pentru a incepe sa-ti povestesti viata sau amanunte personale din viata! Zambeste-i, fara a flirta, si este suficient.

9. Inchide mobilul, si sub nici o forma nu prelua apeluri, oricat de urgente ar fi acestea. Daca ai urgente in familie, mai bine amana interviul, anuntand din timp persoana care te-a invitat la interviu. Nu da bine daca nu ajungi la interviu, si nici nu anunti, in prealabil. Nu se stie niciodata cine pe cine cunoaste, si cine poate da referinte negative despre tine!

10. Foloseste cat mai des, pe parcursul interviului, contactul vizual ca pe o arma de persuasiune. Daca eviti sa privesti in ochi recrutatorul, atunci poti considera interviul ca picat!

11. Adopta o atitudine profesionista, fara a lasa emotiile negative sa transpara catre angajator: nu ii inspira aroganta, autosuficienta sau disperare! Nu minti in legatura cu nici un aspect din CV-ul tau, sau cu stricta referire la tine!

12. Alt truc: nu critica, in nici o imprejurare, fostul sau fostii angajatori, sau colegi. Incearca sa ocolesti intrebarile indiscrete referitoare la fosta firma, prin raspunsuri in care sa arati ca nu te-ai informat cu privire la respectivul subiect, si atunci nu iti poti da cu parerea. Poate fi un test, si de ce sa nu-l treci cu bine?

13. Nu face referire la concedii, zile libere, teambuilding-uri, orice din sfera distractiilor. Nu iti cauti un loc de munca pentru a te distra, sau pentru a avea cat mai multe zile/ ore libere! Daca esti mai mult orientat/a catre asa ceva, alege atunci o colaborare, si atunci toata lumea va fi multumita!

Succes la angajare!






Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....