CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Fii tu cea mai frumoasa, la plaja!

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 2952 Publicat la data: 2011-06-06 Autor: Andreea Minei

Fii tu cea mai frumoasa, la plaja!


Noi, femeile, mai mereu ne dorim sa fim mai frumoase decat restul, indiferent de imprejurare sau de varsta. Dedicam foarte mult timp ingrijirii noastre, ajungem chiar sa investim o buna parte a vietii in diferite ritualuri strict feminine, care sa ne ajute sa ne crestem sex-appeal-ul.

Pentru ca vara iti bate la usa, si pentru ca tu sa arati traznet la plaja, urmeaza cateva sfaturi pe care ti le-am pregatit special pentru anul acesta:


1.    Inainte de a pleca in concediu, cam cu doua saptamani, apuca-te de alergat seara, sau de fitness, chiar si de mers pe jos, catre sau dinspre serviciu. Te va ajuta sa ai un tonus de invidiat!

2.    Foloseste macar o data pe saptamana, dar nu zilnic, gel de dus exfoliant, apoi hidrateaza-ti pielea cu o crema de calitate.

3.    Procura-ti cremele si uleiurile pentru plaja in functie de numarul de expuneri la soare avute deja, in functie de tipul dermei si de problemele ei specifice. Daca ai alunite, va trebui sa gasesti o solutie pentru a nu le expune la soare.

4.    Alege-ti un costum de baie care sa te avantajeze. Daca ai soldurile inguste, slipul sa fie deschis la culoare, sau cu dungi pe orizontala; daca esti lata in bazin, atunci cumpara un slip negru sau bleumarin inchis, de preferat gen sort.

5.    Nu merge la plaja prea machiata, dar nici fara a te folosi de trucuri specific feminine: waterproof mascara, ruj waterproof, fard rezistent la transfer, etc.

6.    Atentie la linia de cosmetice folosite! Decat sa dai mai putini bani pe aceste produse dar sa aiba efecte nocive asupra frumusetii tale, mai bine te restrangi de la altele, si iti cumperi ceva care sa merite, chiar si la un pret mai piperat!

7.    Daca nu ai facut-o deja, atunci este timpul dietei de vara: cate un mar verde, dimineata si seara, o banana si fructe de sezon in timpul zilei, cate o salata pe zi (verde sau bulgareasca, combinata cu verde), carne de pui sau peste la gratar, paine prajita, ficat cu sos de tomate, sfecla rosie, varza, ciuperci, spanac, mazare, si toate celelalte legume care sa ajute organismul sa-si recapete energia.

8.    De preferat este sa consumi cat mai multe cruditati, dar anumite legume nu pot fi mancate decat dupa prepararea termica. Daca insa stilul tau alimentar este dominat de gateli si prajeli, atunci este momentul sa te opresti! Pentru ca te afli pe drumul sigur catre supraponderabilitate!

9.    Acum urmeaza ingredientul secret: nu exista frumusete exterioara fara frumusete interioara! Fii pozitiva, si atunci vei fi si mai frumoasa!

Vacanta cu multe zambete sa ai!

 

 

Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....