CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Meseria, bratara de aur?

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 84 Vizualizari: 3381 Publicat la data: 2011-05-13 Autor: Petre Mihaela

Meseria, bratara de aur?

 

Timpul trece ireversibil si in tumultul activitatilor cotidiene am inceput sa uitam de banalele intamplari ce ne-au marcat perioada copilariei sau adolescentei.


Dintre toate acestea, un aspect al zilelor mele de scoala a devenit relevant acum cateva zile, cand un nou angajat al firmei la care lucrez m-a "criticat" celorlalti colegi ai sai, spunanad ca daca as intra in productie, in sectia propriu-zisa, dexteritatea de care as da dovada ar fi cu mult sub a lor si ca din pacate eu le spun celor ca el ce si cum sa faca, pe bani.

Asta este! Nu-i bai, sunt deschisa tuturor criticilor daca sunt fondate si mai ales constructive!

Am crescut la bloc si nu aveam pe timpul acela spatii de joaca. Poate din aceasta cauza, orele de educatie fizica erau preferatele mele. Profesorul de sport era un barbat in varsta, cu niste ochi albastri de inghetai numai daca te fixa cu privirea. Era mereu pus la punct, conducea o batrana Dacia corai si fuma ca un turc.
Tin minte ca daca alergam mai mult, aveam dureri de glezna foarte mari. El,"profu" de sport, mi-a aratat cum sa pun piciorul pe pamant si nu numai ca nu m-a mai durut nimic, dar am scos si timpi mai buni la proba de "rezistenta".
Nu ar fi fost in stare sa dea un gol cand jucam handbal,dar ne arata noua cum se paseaza sau cum se arunca la poarta. "Profu" nu alerga mai repede decat mine, dar cu ani in urma antrenase olimpici. Nu juca handbal bine, dar din mana lui iesisera cativa jucatori de renume. Mi-am zis ca pana la urma orice meserie are secretele ei. Pe unele le poti descoperi, iar pe altele trebuie sa ti le dezvaluie cineva.

Ma intrebati acum ce legatura are cu intamplarea mea de acum cateva zile si de ce, daca stiu toate secretele meseriei mele si ii invat pe altii ce sa faca "pe bani", nu pot fi eu insasi o iscusita muncitoare in sectie, asa cum a spus "criticul"meu?!
Nu stiu, poate a devenit o obligatie, poate m-am saturat sau pur si simplu nu am satisfactia materiala pe care o banuieste acel muncitor.

In final, tot ce vreau sa va spun este ca atunci cand cineva isi da cu parerea despre cel care il invata o meserie, cel mai bine ar fi sa ia in considerare nu priceperea sa, ci doar realizarile si profesionalismul celor ce i-au trecut prin mana.


Articol de: Petre Mihaela


Cei care au citit acest articol au mai citit si....