CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Internetul, ca un drog...

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 136 Vizualizari: 2933 Publicat la data: 2011-05-06 Autor: Petre Mihaela

Internetul, ca un drog...

 

Pentru multi dintre noi, internetul in general si retelele de socializare in special sunt in ultima vreme cele mai bune metode de relaxare si de distractie.


Dar, atentie! Specialistii psihiatrii au nominalizat nu de mult, forme noi de dependenta, printre care, binenteles, cea de internet si, tineti-va bine, dependenta de Facebook!

Acest "internet" permite comunicarea intre sute de milioane de utilizatori de pe tot pamantul. Cand un impatimit al unei retele de socializare nu intra zilnic in contul sau de utilizator, simte ca nu mai este la curent cu nimic si il paste o adevarata frustrare. El se va deconecta in mod treptat dar sigur de la lumea reala si ajunge la izolare, relatiile interumane reale degradandu-se pe timp ce trece.

Ingrijorator este faptul ca acest nou drog numit "internet" face din ce in ce mai multe victime in randul copiilor. Multi dintre acestia au devieri comportamentale, izolarea sociala, dificultatile de relationare si tulburarile psihice chiar, punand stapanire pe ei intr-un final.

Niciodata comunicarea directa nu va fi inlocuita de cea cu monitorul unui computer, care nu este decat o iluzie a unei apropieri.
Iar o iubire, chiar daca poate avea un inceput virtual, nu se va consolida decat in prezenta fizica, laolalta a celor doua persoane.

Dar, ce pacat! Intr-o lume dominata de internet, parca nimeni nu mai cauta un sens in dragoste!
Multitudinea de relatii virtuale face si mai dificila alegerea unui partener si convietuirea cu acesta. Oricine are un drum, o cale de urmat, pe care se chinuie sa mearga pas cu pas. Prin intermediul internetului si implicit al retelelor de socializare, nu putem avea contactul viu, candoarea unei priviri nevinovate, caldura prezentei fizica a celuilalt.

Pe "internet" intalnim tineri dar si mai varstnici, femei dar si barbati. Diferenta intre ei o da motivatia pe care o au atunci cand aleg sa-si faca un cont de utilizator.
Cei tineri zic poate ca asa e "la moda", iar ceilalti, de toate varstele sunt atrasi de mirajul tehnicii sau pur si simplu de necunoscut.

Ca o concluzie, parerea mea este ca trebuie sa folosim internetul si retelele de socializare nu pentru a inlocui realitatea, ci pentru a ne face viata mult mai usoara si mai placuta!

 

 

Articol de: Petre Mihaela


Cei care au citit acest articol au mai citit si....