CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Sa apelam la spiritism sau nu?

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 3 Vizualizari: 3166 Publicat la data: 2011-05-04 Autor: Talpa Mihaela

Sa apelam la spiritism sau nu?

 

Multi dintre noi au apelat macar o data la spiritism sau poate niciodata. Curiozitatea in ceea ce priveste spiritismul, o avem cu totii, in schimb unii dintre noi aleg sa vada macar o data daca e inselatorie sau adevar in timp ce ceilalti privesc sau asculta dupa margine si bine fac.


Insa ma intreb daca toate aceste persoane care aleg sa cheme niste spirite de dincolo sa le raspunda la intrebarile lor lumesti se gandesc macar o data la ce implica acest lucru pentru spirite, si daca stiu cat rau le fac.

Daca aveti norocul sa gasiti un medium adevarat cu calitati reale si sa chemati un spirit apropiat cum ar fi mama, tatal, fratele, sora, copilul sau chiar o bunica sau o matusa ganditi-va si la acel spirit ca trebuie sa indure multe lucruri ca sa ajunga la voi.
Este o adevarata greutate pentru ele sa ajunga sa ne raspunda noua la anumite intrebari, iar drumul parcurs ca sa ajunga la noi este si el foarte anevoios.
Iar pentru cei care nu stiu, spiritul mortului nu trebuie neaparat chemat, daca vrem sa ii impartasim gandurile si sentimentele noastre sau regretul ca nu mai e, pentru ca de obicei aceasta e marea nevoie a sufletului nostru. E suficient sa ne gandim la el si la ce simtim pentru el, pentru ca el sa ne auda.

Lumea spiritelor functioneaza altfel decat lumea reala, e mult mai usoara comunicarea, sau mai bine zis perceptia unei persoane.

Daca pe pamant trebuie sa-i vorbim unei persoane fata in fata sau sa o sunam, ca sa ne auda pe cealalta lume e suficient sa te gandesti la ea, si spiritul receptioneaza gandul tau si sentimentele pe care le nutresti pentru ea, doar ca nu poate raspunde.
Sunt situatii in care se fac anumite exceptii si spiritele interfereaza cu lumea noasta dar cu acceptul inaltelor structuri spirituale si in anumite conditii.

Viata e intr-adevar grea cand pierdem pe cineva drag, si am vrea sa-i mai vorbim macar o data.
Sau pentru ca niciodata nu stim cand o persoana va muri, simtim ca aveam sa-i spunem ceva si am omis, sau a fost greu, iar dupa ce l-am pierdut si am realizat ca nu il vom mai vedea niciodata, avem o mie de ganduri pentru el, sau regrete pe care am vrea sa le impartasim doar cu el.
Si daca ne poate raspunde, pentru sufletul nostru ar fi o mare usurare numai ca, macar acum la sfarsitul vietii acelei persoane, am putea da dovada de multa dragoste pentru ea si sa o punem pe primul plan, nederanjand-o macar acolo in lumea spiritelor, asteptand pana cand o sa ne alaturam acelei lumi la momentul oportun, cand ne e scris.

Va doresc o viata frumoasa si o viata de apoi linistita.

 

 

Articol de: Talpa Mihaela


Cei care au citit acest articol au mai citit si....