CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / Minunea pentru organismul nostru: oul de prepelita

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 2 Vizualizari: 2530 Publicat la data: 2011-03-04 Autor: Talpa Mihaela

Minunea pentru organismul nostru: oul de prepelita

Prepelita este o pasare care traieste in zonele de deal si de campie,  avand o coloristica brun-cafenie cu striuri longitudinale inchise si deschise - fiind cea mai mica specie din ordinul Galliformes.

Cea mai raspandita specie dintre prepelite este specia de prepelita japoneza. Se spune ca un imparat japonez s-a vindecat de tuberculoza dupa ce a consumat carne de prepelita, ceea ce a condus la cresterea prepelitelor in Japonia pentru carne si oua in a doua parte a secolului al nouasprezecelea iar in jurul anului 1910, prepelitele erau crescute pe scara larga in a aceasta tara.

Cura cu oua de prepelita este foarte raspandita si sanatoasa pentru organism si poate fi:


CURA CU 120 DE OUA
- contra urmatoarelor boli: hipertensiune arteriala, ulcer, tulburari digestive, conjunctivite, urticarii, tuse convulsiva, catalizarea procesului de dezvoltare a copiilor, cu tot ceea ce implica acest proces.


CURA CU 240 DE OUA
- contra urmatoarelor boli: TBC, afectiuni hepatice, renale, diabet zaharat, alergii, astm bronsic, anemie, impotenta, guta, migrene, neurastenie, obezitate; dizolva depunerile de colesterol si impiedica formarea altora, previne arterioscleroza, regenereaza sistemul nervos etc.
Este recomandat sa fie inghitite crude si cu galbenusul intreg, fara sare, zahar sau substante aromate la micul dejun in loc de cafea si o jumatate de ora nu se va consuma nimic altceva.

Ouale de prepelita sunt mai bogate decat ouale de gaina continand de cinci ori mai mult fostfor, de sapte ori mai mult fier, de sase ori mai multa vitamina B1 si cinsprezece ori mai multa vitamina B2 si deasemenea contine intregul complex de vitamine A, B, D3, E plus calciu, zinc, sulf si potasiu.

Oul de prepelita revitalizeaza organismul uman la orice varsta, amelioreaza respiratia si functia reproductiva, actioneaza benefic asupra sistemului circulator, limfatic si unde avem mai multa nevoie asupra creierului.
Aceste oua sunt chiar o minune pentru organismul nostru, dar e pacat ca nu se cunosc la scara mai larga detaliile lor benefice si nu au destula publicitate pentru a le consuma zilnic pentru sanatatea noastra.
Bebelusilor si femeilor insarcinate le sunt foarte utile aceste oua minune, deoarece ajuta la asimilare si la dezvoltarea sanatoasa a organismului.

Sfatul meu e sa consumati cat mai multe lucruri sanatoase pentru organismul dumneavoastra si sa traiti optimist si frumos pentru ca nimic nu e intamplator in viata.

Multa sanatate!

 

 

 

Articol de: Talpa Mihaela


Cei care au citit acest articol au mai citit si....