CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Horoscop lunar / Luna martie si zodia ta

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 2772 Publicat la data: 2011-02-28 Autor: Saloane.ro

Luna martie si zodia ta

Berbec

E o luna in care va trebui sa pui ordine in finante, sa cheltuiesti cat mai putin, sa recurgi la investitii importante doar daca se darama casa pe tine sau ceva de genul asta. In relatia de cuplu, va trebui sa lasi de la tine, orgoliul si incapatanarea fara masura nu-ti vor fi de vreun ajutor. Celibatarele sunt sigure pe ele, vantul primavaratic le va purta spre noi si noi cuceriri. Lucruri bune te asteapta la locul de munca, accepti provocari si ai capacitatea sa discerni.

Taur

Chiar de la inceputul lunii ar fi indicata o mica incalzire pentru intrarea in post: chiar daca nu esti bisericoasa, tine-l, macar partial; postul va fi un adversar strasnic al tendintei tale de ingrasare. Fidelitatea in cuplu nu-ti joaca nicio festa. Vei sti sa folosesti banii cu folos – daca n-ai cheltuieli necesare, vei economisi. La locul de munca, vei avea intelepciunea sa eviti conflictele deschise in chestiuni care te privesc direct sau ii privesc pe altii.

 

Gemeni

Ai o multime de planuri, le-ai faurit cu entuziasm, dar pe masura ce trece vremea uiti de ele, ajungi chiar sa te miri ca ti-ai propus tu una ca asta. Sunt premise sa-ti surada o ruptura in cuplu, daca nu una definitiva, macar de proba sa fie. Astenia de primavara tinde sa-ti dea nitel de furca. Nu, nu poti lasa barfa la locul de munca, insa incearca sa ai grija pe cine si cu cine barfesti.

Rac

O luna fara surprize in relatia de cuplu, esti stabila, esti atragatoare pentru partener. Daca esti familista, familia va fi pe primul plan pentru tine si veti avea realizari importante. Daca esti singura, vei reusi fara efort sa te faci remarcata in orice societate, sa fii placuta. Meticulozitatea iti va fi de ajutor in rezolvarea problemelor de la slujba. Diversifica-ti meniul, fii prima care sa se aseze in piata la coada la trufandale!

Leu

Ceva scantei tind sa sara in viata de cuplu. Daca ai un partener care nu accepta sa-l domini, gandeste-te ca ii va fi greu sa se schimbe. Partea proasta e ca tie iti va fi si mai greu... La locul de munca sunt premise favorabile avansarii, daca nu in functie, macar in ochii colectivului. Nu-ti strica o analiza a sangelui si nici reducerea ratiei zilnice de tigari. Esti inspirata in privinta plasamentelor financiare, dar ai grija la tot ce inseamna facturi care ar putea deveni restante.

Fecioara

Fecioarele familiste isi vor dedica intreaga energie casei, cu tot ce inseamna infrumusetarea, ingrijirea, dotarea ei. Incerca sa te relaxezi intre o problema survenita acasa si una la slujba, mai ales ca pe plan profesional vei avea o luna buna, cu posibilitati de promovare. E o perioada numai buna sa te apuci de sport, o usoara alergare prin parc iti va da tonusul care iti trebuie. Sentimental nu se intrezareste nicio furtuna.

Balanta

Vestea buna e ca vine Postul Pastelui, vestea rea e ca iti va fi greu sa-l tii. Incearca, totusi. Tine o dieta, daca nu post. In cuplu, esti fidela si grijulie cu partenerul; pentru balantele singure se anunta luna cuceririlor fara masura, insa ar fi bine sa deschida ochii, poate e cazul ca la un moment dat sa se opreasca asupra unei persoane. La locul de munca ai stabilitate, nimeni n-o sa se planga de felul in care iti faci meseria, poate doar cei pe care-i exasperezi cu rigurozitatea ta.

 

Scorpion

Redesteptarea la viata pe care o aduce primavara te poarta pe culmile senzualitatii si pasiunii. E greu sa-ti reziste cineva, chiar si partenerul, cat ar fi de vechi. Pe plan financiar e bine, ar fi chiar exceptional daca abilitatea ta la facut bani ai impleti-o cu sfaturile cuiva cu studii temeinice in domeniu. Incearca sa fii mai atasata de colectiv la locul de munca, nu trebuie sa dispretuiesti niste oameni doar pentru ca nu ti-au placut tie la prima vedere.

Sagetator

Mai pastreaza din economii sau mai fa economii: nu inseamna ca daca se schimba sezonul trebuie sa-ti iei un camion cu haine adecvate. Aventurile de-o seara sau de cateva zile iti fac cu ochiul pe plan sentimental, esti tentata sa iti neglijezi partenerul, ceea ce s-ar putea sa-l enerveze. Pune-ti ordine in viata de zi cu zi, indiferent daca e vorba de probleme minore de serviciu, de plata facturilor, de facut cumparaturi banale pentru masa si casa.

Capricorn

Nu suporti insuccesul pe plan sentimental. Daca vrei sa faci o cucerire si nu reusesti, ai grija cum digeri infrangerea, sa nu te arati ridicola. Premise bune pentru facut bani in aceasta luna, atat la slujba, cat si in ce priveste speculatiile sau plasamentele. Mersul la sala sau alergatul in parc ar trebui sa te preocupe. Daca esti familista, acorda familiei mai mult timp din viata ta decat ai facut-o pana acum.

Varsator

Esti mai prietenoasa, mai extrovertita ca de obicei. Relatia de cuplu decurge armonios, iar daca esti singura, ai sansa unei cunostinte care afectiv sa insemne mult pentru ambele parti. Inventivitatea de care dai dovada la slujba iti e mai degraba folositoare, pentru ca ar putea avea darul sa le displaca sefilor care utilizeaza sabloane. O luna foarte buna pentru relatiile de familie, incluzand aici si membrii pe care nu-i vezi toata ziua.

Pesti

O sa te indragostesti cel putin o data luna asta. Indiferent daca sentimentul va fi reciproc, pe partea financiara tot nu vei avea bafta. Nu e o tragedie ca n-o sa castigi la loto, ai grija sa-ti faci treaba pentru care esti platita, fiindca esti inclinata catre superficialitate. Redecorarea casei e o treaba numai buna pentru tine, exceptand necesarul chin al curateniei de primavara. Mananca la ore stabilite, chiar daca ti-e greu sa mergi cu sandvisul la slujba, si incearca sa te tii aproape de familie.

 

 

Sursa: www.flu.ro

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....