CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Barbatii, despre femei / Mintea barbatilor: femeile si masinile

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 5 Vizualizari: 5499 Publicat la data: 2011-02-27 Autor: Daniel Ionescu

Mintea barbatilor: femeile si masinile


Voi face o paralela intersanta si aparent poate aiurea-n tramvai. Ce-ar putea sa aiba in comun masinile cu femeile? In afara de faptul ca amandoua iti papa banii si te seaca de benzina sau ca pe ambele trebuie sa le carmesti pentru a o lua in directia cea buna? Lasand gluma la o parte, sunt curios ce veti zice la finalul articolului :)

 

In primul rand, masinile si femeile au in comun lucruri foarte importante, fara de care noi, nu am mai fi noi:

 

Fragilitate. Sensibilitate.

 

Vezi cum daca nu le verifici joja si nu le schimbi uleiul, daca iei o groapa mai adanca cu ele, sau daca nu le pui apa la stergatoare, sau chiar daca nu mentii curatenia in habitaclu, masinile se deterioreaza, sufera si apoi te trezesti ca te lasa in drum. Asta, sau aspectul lor are de suferit. Se murdaresc, sunt peticite, cu tapiseria rupta, sau isi pierd diverese parti pe sosea. Ei, asa-i si cu ele, doamnele. Incercati sa le ignorati o perioada, sa fiti interesati pentru cateva ore de un meci de fotbal mai presus decat de ele, sau sa nu le abordati in dormitor cu altceva decat cu intentia de a le face sa se simta bine (repet ca sa fie clar: ele, nu voi!) si, nu-i asa, si ele vor aborda aceeasi tactica: Va vor lasa cand va veti astepta mai putin, le veti pierde pe drum sau aspectul lor va incepe sa se deterioreze, exact ca o masina neingrijita. Nu stiu de ce, dar asta pare sa fie un semn de protest. So, daca slabeste brusc  si peste o limita normala sau daca se ingrasa raaau, e din cauza voastra! Mai lustruiti-o, acordati-i atentie, polishati-o.

 

Utilitate. Versatilitate.

 

Cred ca nu contesta nimeni utilitatea vehiculelor din ziua de azi. Iar daca in trecut masinile erau bune doar pentru a ne ajuta sa ajungem din punctul A in punctul B intr-un timp mai scurt, acum masinile, exact ca femeile, s-au emancipat. Acestea nu mai sunt folosite  doar pentru transport, ci si pentru impresionat alti participanti la trafic, pentru a castiga respectul unor parteneri de afaceri, pentru a agata si chiar folosesc pe post de gazda pentru intalniri romantice la suierul aerului cald conditionat, in loc de clasicul seminu.  Deci fara o masina, in epoca in care traim, suntem destul de pierduti. Cam asa e si cu femeile. Analogia merge foarte departe. Daca in trecut acestea erau gospodine, casnice si privite ca niste obiecte din punct de vedere sexual, acum, dupa o lupta de zeci de ani pentru dobandirea unui alt statut, ele fac parte din viata noastra economica, sociala, gestioneaza relatii de afaceri, ne sfatuiesc, ne ajuta si uneori ne sunt sefe care ne dau task-uri si ne pun la punct. Nu puteam trai fara ele ca asa ne-a fost dat de la creatorii acestei lumi, dar acum suntem mai in corzi. In societatea de azi femeia a devenit indispensabila si multifunctionala.

 

Riscuri. Batai de cap.

 

Avem riscuri mari cand circulam. Sunt accidente in fiecare zi. Lumea s-a schimbat, aglomeratia in marile orase face riscurile tot mai mari, iar practic, sa ai un accident rutier in ziua de azi este iminent, devenind pur si simplu o chestiune de noroc si de timp. Dar avem riscuri mari si doar daca avem masina, fara sa circulam cu ea. De cate ori nu ne-am gasit-o lovita in parcare, zgariata din fata pana-n spate adanc cu cheia, sau cu casetofonul lipsa? Asa ca o masina, pe langa beneficiile pe care le aduce, dezvolta si o multitudine de probleme, de responsabilitati si de batai de cap. Femeia...da, la fel!  Mergand pe aceeasi nota de comparare prin paralelism, putem asemui traficul infernal din ziua de azi cu nenumaratele tentatii la care este expusa acum o femeie, fata de vremurile anterioare. Putem lesne sa comparam riscurile pe care o masina le are doar stand in parcare cu agresivitatea fenomenului de „agatat"  care ia amploare din ce in ce mai mare si cu scaderea standardelor morale ale tuturor. Putem oare vreodata sa fim siguri ca daca ea sta cuminte, merge la serviciu si vine acasa, cineva nu va incerca sa o zgarie cu cheia in metrou, sa-i loveasca bara din spate sau sa-i insface casetofonul?

 

Riscant, ce pot sa spun. Si daca la masini o rezolvam cu niste sisteme de alarma profesionale, cu multi vecini care stand mereu pe balcon sa scruteze orizontul ar putea sa previna acte de vandalism sau de hotie, cu femeile ce putem face? Nimic, pentru ca nu le putem pune sisteme de alarma si nici oameni pe urmele lor. Din pacate, trebuie sa ne bazam pe moralitatea lor si pe abilitatea si dorinta lor de a se proteja de aceste riscuri.

 

Si din acest motiv, avem nevoie de Ferrari-ul femeilor (definitia perfectiunii), nu de o Dacie (definitia viciilor). Morala: In materie de femei, vrem Ferrari, dar cu toate puteti deveni Ferrari, pentru ca nu aspectul este relevant, ci trasaturile de caracter, moralitatea.

 

 

Articol de: Daniel Ionescu


Cei care au citit acest articol au mai citit si....