CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / Ce prefera barbatii: sanii sau fundul?

Rating:5Voturi: 3 Vizualizari: 5058 Publicat la data: 2011-02-23 Autor: Andreea Minei

Ce prefera barbatii: sanii sau fundul?

Sanii si fundul unei femei sunt, fara indoiala, puncte de atractie maxima pentru reprezentantii sexului tare! Dar dilema, deloc noua, ramane: care nuri sunt mai apreciati de barbati?

1.    Sanii
Barbatii au o fascinatie sora cu obsesia vis-a-vis de sanii femeii cu care se iubesc, iar motivele sunt mai multe: sanii sunt unul din cele mai importante simboluri ale feminitatii; acestia sunt „la vedere”, reprezinta una din „momelile” cu care femeile ii cuceresc pe barbati, si cu cat sunt sau par mai fermi, cu atat posesoarea este mai ravnita de catre barbatul/ barbatii care o contempla.


Nu numai barbatii se pare ca au un fetis fata de sani, exista destul de multe femei care sunt atrase de sanii altei femei, fie si macar pentru a-i privi. Explicatiile pot fi multiple, iar printre acestea ramane logica maternitatii: cu totii, fie ca suntem femei, fie ca suntem barbati, la putin timp dupa venirea pe lume, am luat contact cu sanii mamei, pentru a ne hrani, iar toate acestea s-au intamplat intr-un cadru calduros, ne-am simtit protejati de dragostea materna, am avut o stare de bine, pe plan psihic.


Multe din comportamentele, si sexuale, si de orice fel, ale adultului de azi, isi gasesc explicatia analizand inceputurile vietii acestuia: copilaria, timpurie si nu numai.


2.    Fundul
Fesele se pare ca au ceva in comun cu sanii: cifra magica 2, si aceleasi deziderate: sa fie cat mai fermi! Cu cat fundul este mai ferm, cu atat atrage mai mult (fascinatia este mai mare, implicit placerea de a-l atinge este mai intensa, iar numarul admiratorilor poate fi in permanenta crestere)!


Femeile de astazi isi expun nurii din ce in ce mai des, si unele parca s-au vorbit sa poarte aceeasi „uniforma”: colanti, care sa dezvaluie cat mai mult formele curbate ale fundului, indiferent daca sunt de aratat sau nu, si cizme, daca afara este iarna, sau alte incaltari, in functie de anotimp. In orice caz, fundul trebuie expus, altfel nu se poate!


In acest fel, fascinatia fata de posteriorul feminin este alimentata cu viclesug si munca asidua, iar barbatii nu pot ramane decat niste sarmane victime ale noastre, care, sper, sa ne reziste inca muult timp de acum inainte! Spre propriul lor bine!


Caci Natura a inzestrat femeia cu adevarate arme de seductie in masa, atat cand este privita din fata, cat si din spate...!

Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....