CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Semne ca NU este el alesul

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 3230 Publicat la data: 2011-02-21 Autor: Andreea Minei

Semne ca NU este el alesul

L-ai cunoscut de curand, dar te aprinzi toata numai cand te gandesti la el, la vocea si la zambetul lui, sau cand iti amintesti gustul saruturilor voastre!

Este minunat sa fii indragostita, dar persoana fata de care tocmai ai facut „a little crush” este, intr-adevar, asa cum o vezi tu, sau esti doar victima unui joc al aparentelor?


1.    Isi schimba comportamentul de la un moment la altul: este morocanos/ obosit sau lipsit de chef cand mergeti la o micuta cafea si cand tu esti toata numai un zambet, pentru ca te afli langa el, si ti-a fost dor de asta; insa la numai o ora dupa, cand va regasiti doar voi doi, este volubil si dornic sa faceti ghidusii!Ceva nu este ok, la el.

2.    Iti lanseaza uneori semnale ca are nevoie de camasi calcate, sau sa-i pregatesti o mica surpriza culinara, tu nu il poti refuza, insa, la final, te astepti la cel mai mic gest de recunostinta, mai ales ca momentan nu aveti obligatii, de genul acesta, unul fata de celalalt. Si astepti, si tot astepti, el- nimic. Le ia pe toate de parca i se cuvin. Nu este in regula...

3.    Iesiti in oras, nu are suficienti bani la el, insa tu ai, si te oferi sa-i dai un rand de bere, inca unul, plus o cafea. De-abia daca baguie un „multumesc”, insa nici banii, nici acelasi gest frumos, nu mai vezi de la el. S-ar putea sa ai de-a face cu un tip profitor sau, mai rau, cu unul care se multumeste sa traiasca, din cand in cand, ideal pentru el ar fi tot timpul, pe spatele celorlalti.

4.    Daca tot ce ai citit pana cum se potriveste cu situatia in care te afli, supune-l la un test eliminatoriu: spune-i ca va fi ziua ta, de nume sau de nastere (te orientezi tu, in functie de calendar) in cateva zile. Cu o zi inainte, cere-i sfatul despre localul in care sa ti-o serbezi, ca sa elimini din calcul varianta ca ar putea sa uite. Da-i apoi intalnire in ziua respectiva. Si asteapta pana va despartiti: a facut vreun gest fata de tine, sau nu? Macar o floare, daca nu l-ai prins cu bugetul in regula, orice gest simbolic care sa arate ca ii pasa de tine. Daca nu l-a miscat cu nimic ca este ziua ta, atunci ureaza-i viata lunga si vezi-ti de drumul tau, unic si separat.

5.    Se intampla ca persoana iubita sa nu te faca sa treci prin genul situatiilor neplacute de mai sus, sa fie un finut si un simpatic, insa tu sa nu simti fluturasi in stomac sau scantei, de orice fel. Ce faci atunci? Te complaci intr-o legatura mai mult unilaterala, sau nu-l complici nici pe el, si nu te complici nici tu, si, in cazul acesta, aveti amandoi sansa sa fiti fericiti, cu alti parteneri?Sau astepti ca iubirea sa vina, pe parcurs? Merita sa te gandesti indelung la aspectul asta!

 

 

Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....