CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / Agresarea femeilor - permisa prin lege?

Rating:5Voturi: 2 Vizualizari: 3431 Publicat la data: 2011-02-17 Autor: Andreea Minei

Agresarea femeilor - permisa prin lege?

Cu totii stim ca avem dreptul sa ne adresam legii in cazul in care suferim de abuzuri si de violenta, indiferent ca suntem femei sau barbati.

Un act de violenta atroce impotriva femeilor il reprezinta violul. Nu este atat dimensionat sexual, cat reprezinta un act de distrugere a identitatii feminine, practicat de catre indivizi care sunt mult trecuti de limita normalului, din punctul meu de vedere.
Sunt persoane care au avut, in trecut, unele issue-uri vis-a-vis de femei, fie ca le-au fost mame, fie ca le-au fost partenere, sau viitoare partenere, si care au dezvoltat frustrari dupa frustrari, ajungand chiar la sentimente de ura, si dorinta de a face rau.
Si totusi...de la a nutri resentimente impotriva semenilor si pana la a trece la fapte reprobabile, este un drum destul de lung. Si numai o parte neinsemnata, imi place sa cred, dintre noi, ajunge sa isi consume, in fapte, furia ce-i stapaneste impotriva celuilalt.
Desi exista nenumarate acte de violenta la care suntem martori, cand urmarim canalele de stiri...!

Poate ca violenta ar trebui mai aspru pedepsita, poate ca organele abilitate sa exercite legea ar trebui sa fie mai des prezente pe terenul unde se petrec oribilele fapte, pe strazi..! Oare numarul violurilor ar scadea daca vinovatii, prinsi si judecati, ar primi o pedeapsa la fel de cruda, precum fapta lor: castrarea? Raspundem cu violenta, la violenta? In nici un caz nu trebuie sa ajungem sa acceptam un rau impotriva celorlalti, pentru ca ar insemna ca devenim complici la acea crima, indiferent cum s-ar traduce ea, pentru ca violenta este o crima! Si crima este o violenta!

stop!In tarile islamice, valorile sunt prea rasturnate, iar societatea insasi se face vinovata de acceptarea si incurajarea actelor de violenta, doar de dragul unei traditii nici macar religioase...
Femeile care sunt prinse comitand adulter, sau intretinand raporturi sexuale inainte de mariaj sunt fie agresate in piata publica, cu lovituri repetate de bici, fie le este aplicata pedeapsa capitala: sunt omorate prin lapidare (lovite cu pietre pana isi dau duhul).
Cata cruzime iti trebuie ca sa aplici asemenea pedepse, pentru o fapta care este atat de discutabila, in termeni de rau si de bine?

 

Iata ce se intampla cand societatea accepta actele de cruzime impotriva femeilor, si nu numai, si ajunge chiar sa le „institutionalizeze”, indiferent sub ce pretext...Se nasc monstrii..! Iar acesti monstrii se pot raspandi lesne, printre noi, din pacate...Din pacate.

 

 

Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....