CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Horoscop zilnic / Horoscop de weekend: 12-13 februarie

Rating:5Voturi: 3 Vizualizari: 2116 Publicat la data: 2011-02-12 Autor: Saloane.ro

Horoscop de weekend: 12-13 februarie

Tendinta weekendului - Sunt favorizate discutiile, exprimarile libere si calatoriile scurte. De asemenea, datorita tranzitului Lunii prin zodia Gemeni, majoritatea deciziilor vor fi luate folosind filtrul intelectual, in defavoarea simtirii si afectivitatii.

 

Varsator

O sa ai parte de un weekend special datorita unei persoane care a fost departe de tine, insa pentru cateva zile va fi in preajma ta. Profita de timpul liber si stai mai mult cu aceasta persoana. O sa vezi ca te vei simti mult mai bine. Ba chiar o sa te simti implinit din punct de vedere personal.


Pesti

Nu uita ca trebuie sa faci un drum in afara orasului in acest weekend si ar fi bine sa iti faci bagajele din timp pentru a nu intarzia. De asemenea, nu uita ca un prieten apropiat ti-a facut o invitatie la un eveniment special, asa ca ai grija cum iti imparti timpul pentru a impaca pe toata lumea.


Berbec

Esti plin de energie si ar fi bine sa profiti de acest lucru. Chiar si vremea buna este in avantajul tau. Ia-i pe cei dragi si iesi la plimbare, prin parc ar fi cel mai bine, dar si prin mall-uri este bine sa te plimbi, important este sa faci miscare.


Taur

Ai asteptat toata saptamana weekendul si acum ca a venit parca lipseste ceva. Tot ce ai nevoie este sa te relaxezi. Acum depinde de fiecare cum se relaxeaza cel mai bine. Asta inseamna ca poti iesi in oras cu prietenii, sa te plimbi sau sa faci o baie cu spuma si lumari. Important este sa incepi saptamana ce urmeaza mult mai relaxat.


Gemeni

Esti determinat sa faci ceva ca sa schimbi un anumit aspect al vietii personale. Ar fi bine sa te sfatuiesti si cu cei din familia ta pentru a le afla parerea, insa nu te lasa influentat prea mult. Dupa ce o sa rezolvi aceasta problema viata ta se va schimba complet.

 

Rac

Axa vietii intra sub semnul Soarelui, ceea ce inseamna ca va urma o perioada destul de buna in viata ta pe toate planurile. Asta poate insemna ca vei avea parte de un mare succes la locul de munca, dar si ca din punct de vedere personal lucrurile vor evolua in favoarea ta.

 

Leu

O sa ai parte de un weekend aproape perfect si spunem aproape pentru ca nu exista lucruri perfecte, asta inseamna ca cele doua zile vor fi aproape de perfectiune. Cam totul se va datora partenerului de viata sau unei rude apropiate. Acestia au parte de un moment special in viata lor, ceea ce va face si pe voi fericiti.


Fecioara

Oricat de mult ai vrea ca in acest weekend sa te detasezi de tot ceea ce este in jur si sa te relaxezi, uite ca destinul se impotriveste. Sambata de dimineata vei avea parte de liniste, insa de dupa amiaza se termina, din cauza unei vizite neasteptate a unor rude si sincer acest lucru nu iti face deloc placere. Ai vrea sa gasesti o scuza si sa pleci de acasa, insa te gandesti ca nici nu ii poti lasa singuri in locuinta ta.


Balanta

Ai avut parte de o perioada delicata in privinta unui proiect personal si tinzi sa renunti, insa un cunoscut iti ofera cateva sfaturi bune si te face sa iti recapezi increderea in tine si sa te pui din nou pe munca. Ai nevoie de mult timp, rabdare si poate putin noroc, iar restul vine de la sine.


Scorpion

O persoana apropiata are nevoie de ajutorul tau si acest lucru o sa iti ocupe tot weekend. Cu toate acestea, nu te deranjeaza. Chiar simteai nevoia sa iesi din casa. In plus, nu te intalnisei de mult timp cu persoana respectiva.


Sagetator

Ai treaba multa, dar parca ai vrea sa lasi totul deoparte si sa te ocupi de ceea ce iti face placere. Nu stai mult pe ganduri si exact asta o sa faci. Ba chiar o sa iti prinda bine sa separi munca de viata personala.


Capricorn

Ai uitat de ceva ce te-a rugat partenerul de viata si acum acesta nu mai se opreste din reprosuri. Stai linistit. Cu un gest frumos se rezolva totul si lucrurile vor reveni la normal.

 

ziare.com

 

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....