CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Barbatii, despre femei / Sfaturi de agatat de Valentine's Day!

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 3 Vizualizari: 4304 Publicat la data: 2011-02-10 Autor: Daniel Ionescu

Sfaturi de agatat de Valentine's Day!

 

Sfaturi practice pentru barbati

 

Hmm...este 11 Februarie. Pana la Ziua Indragostitilor mai e un pic. Esti singur? Nasol! Ce faci? Sunt doua abordari posibile: te faci ca nu-ti pasa si ca tu nu tii cont de aceasta "sarbatoare" americana tampita sau incerci cu disperare sa petreci aceasta zi cu cineva. Depinde doar de cat de multa incredere ai in tine si cat de mult te minti. 

Eu iti recomand sa adopti o atitudine echilibrata. Nu e cazul sa spluberam farmecul acestei zile pentru toti pentru care inseamna ceva si nici cazul sa disperam. Totusi, daca singuratatea se dovedeste prea greu de indurat, va voi vinde cateva ponturi:

 

Agatati de Valentine's Day, in club!

 

Duceti-va intr-un club unde lumea este non-conformista si se distreaza la maxim. Veti gasi multe (suflete) distruse, gata sa sara in bratele voastre daca le faceti cinste cu o insula lunga sau cu un sex pe plaja. Atentie! Trebuie neaparat sa sincronizati primul vostru contact cu melodia "I will survive" care e de obicei pusa in astfel de locuri in jurul orei 01. E important pentru ca aceasta melodie le da curaj, le face sa uite ce-a fost, le da incredere si senzatia de independenta. Si le-ati prins. Mai e nevoie doar de o "vrajeala" pe masura, ulterior, in care sa-i spuneti cat de tari sunteti, cum banca unde lucrati ar da faliment daca ati lipsi o zi, dar pentru ea ati lipsi si o saptamana. Neaparat, vrajeala trebuie recitata sacadat, in ritmurile muzicii, insotita de o miscare du-te vino catre si dinspre urechea ei (cea cu care aude mai bine!), in timp ce bratul vostru o cuprinde viguros pe dupa gat. Orice faceti in acele momente, pentru a nu pierde tempo-ul castigat, nu le lasati sa se duca la baie fara sa le sarutati! Nu! Daca a plecat la baie inainte, e pierduta. Acolo prietenele ei ii vor spune cat de naspa esti si ea va realiza ca te-ai folosit cu nesimtire de "I will survive" pentru a te baga in seama! Important, pentru a evita acest lucru este sa avansati cat mai mult cu un sarut, mangaieri, figuri de dans dar si sa nu uitati sa le dati da baut si prietenelor ei!

 

Inca ceva. Cu cat ziua de 14 se apropie, cu atat va trebui sa cheltuiti mai putin pe bautura. Daca noi avem cele doua abordari, fetele au doar o viziune: daca nu au pe nimeni de Valentine's Day sunt loosere! Deci, profitati!

 

Agatati de Valentine's Day in parc!

 

Nu vreti o zvapaiata moldoveanca, pitica si betiva? Atunci lasati clubul. Duceti-va zilele astea, de dimineata sau dupa amiaza, prin parcuri. Cele de curand parasite si ramase singure vin sa-si aduca aminte de locurile prin care se plimbau cu fostul. Off.. Atentie insa! Acestea sunt mai greu de abordat. Spre deosebire de alcoolicele din prima parte, acestea sunt "melalcolice". Sunt deprimate, sunt triste, deci au nevoie de un cavaler pe un cal alb. O metoda sigura de a le intra in gratii este:

 

Metoda hotului cinstit

 

Treci pe langa ea si fura-i geanta, portofolul sau macar un bigudiu! Apoi, la cativa metri de locul unde sta sprijinita de balustrada podului ce parcurge paraiasul din parc si contempleaza oftand de dor si zor, pandeste primul biciclist sub 13 ani, si aplica-i o lovitura de secerare inalta (procedeu de Wrestling). Ea tresare speriata si se uita spre scena petrecuta. El e pe jos, nedezmeticit si impleticit in bicicleta. In acel moment te apleci, te faci ca iei de la acel sarac baiat ce i-ai furat ei, zicand "sa mai jefuiesti tu alta data asa domnisoare dragute, nenorocitule!". Un sut in fund nu strica niciodata, pentru a va asigura ca nu vocifereaza sau comenteaza. Treaba lui s-a incheiat, deci scena trebuie parasita. Va indreptati spre ea si-i explicati cum o admirati fara curajul de a-i spune ceva, cand l-ati vazut pe acest hot, scursura societatii, drojdia de bere a Romaniei, pe care noi, platitorii cinstiti de taxe si impozite trebuie sa-l tinem pe masa/casa in puscarie, cum ii fura geanta/portofelul/bigudiul. Nu strica sa specifici ca tu nu esti bataus din fire dar ca n-ai rezistat la asa o nedreptate facuta unei asemenea frumuseti!

Apropierea de apa peste care trece podul pe care voi stati, sau poate alte motive, o fac sa se umezeasca usor. Se gandeste "wow...ce barbat! uite ca exista un Dumnezeu! si eu stateam ca fraiera si plangeam dupa gigel, dar intr-adevar uite ca destinul si-a facut treaba".

 

Da, destinul! ... spunem si noi, gandindu-ne timid la tzaca paca :)

 

Articol de: Daniel Ionescu


Cei care au citit acest articol au mai citit si....