CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Lifestyle / O dieta cam acra

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 17 Vizualizari: 2244 Publicat la data: 2011-02-02 Autor: Petre Mihaela

O dieta cam acra

Nu am avut niciodata probleme cu greutatea, dar dupa ce la aproape 40 de ani am dat nastere unei minunatii de baietel, am ramas cu cateva kilograme bune in plus...Am tot incercat fel de fel de diete, insa din pacate nu au dat rezulatele promise.

In ultima instanta, tot citind despre proprietatile miraculoase ale simplei lamai, am incercat sa-mi personalizez o dieta, care chiar a dat rezultate. O dieta cam acra, insa... Lamaia poate avea o influenta majora asupra corpului tau si te poate ajuta sa dai jos kilogramele ce le ai in plus, iar in acelasi timp te ajuta sa scoti din organism toxinele, care sunt vinovatele principale pentru starea ta de sanatate deteriorata si pentru frumusetea pierduta.

Inainte de a tine o dieta propriu-zisa, trebuie sa avem in vedere neaparat o detoxifiere a organismului.

Multe dintre noi ne aruncam orbeste intr-o dieta, netinand seama de nevoia imperioasa a unei detoxifieri in prealabil. Asadar, alegem o zi in care sa consumam numai alimente crude, neprocesate prin fierbere sau coacere, in care puteti consuma tot ce doriti, de la fructe si legume proaspete, pana la oleaginoase de exemplu, care contin doza necesara de vitamina E, foarte necesara pentru un organism sanatos.
Pentru ca procesul de detoxifiere sa fie complet, bea in ziua respectiva cat mai multa limonada, incepand de dimineata pe nemancate, pana seara inainte de culcare, cand puteti sa terminati aceasta zi de detoxifiere cu o cana cu apa fierbinte si suc de lamaie neindulcita.
Dupa aceasta prima zi de detoxifiere, puteti incepe sa consumati alimente fierte, iaurturi degresate, fructe in stare naturala sau compot, o fripturica la gratar (de vita de preferat), peste, supe de legume, soteuri de legume, cereale si de ce nu, paine integrala.

Iata cum arata o zi din dieta cu care am reusit sa scap efectiv intr-o sapatamana cam de 3 kilograme…

Desigur, o sa puteti face diverse combinatii, dar numai respectand ingredientele de baza si nefacand abuz cu cantitatile!
Incepeti neaparat fiecare zi de dieta cu un pahar de apa fierbinte in care ati pus cateva lingurite de suc de lamaie. La micul dejun puteti servi un ou fiert tare, o feliuta de paine integrala,o rosie si daca aveti placerea si o salata de fructe proaspete de sezon. Daca sunteti bautoare de cafea, va puteti permite si o cescuta de cafea fara zahar.
Un pic mai tarziu, ca si gustare va recomand o mana de oleaginoase (nuci, arahide, seminte de dovleac, etc) si o canuta de lapte dulce cu grasime cat mai putina. Pentru pranz, va puteti prepara o supa de legume, cartofi copti in coaja, diverse salate din legume asezonate binenteles cu zeama de lamaie, peste, sau o friptura de vita sau pasare la gratar.
Gustarea de dupa-amiaza consta in fructe (un mar, un kiwi, o banana, sau ce aveti la indemana), o felie de paine neagra sau integrala prajita cu putina branza, din nou seminte de dovleac sau nuci, un biscuite din ovaz, etc.
Seara, la cina, va recomand peste sau curcan la gratar cu sos de lamaie (sosul de lamaie se obtine din cateva lingurite de ulei de masline, zeama de la o lamaie si un graunte de usturoi) legume verzi la tigaie, sau preparate la abur, ardei umplut cu orez si legume, salata de ton cu boabe de porumb desigur stropita din belsug cu zeama de lamaie, o omleta cu ciuperci si putina branza degresata, iaurturi, iar ca si desert va puteti alege un mar copt, o salata de fructe, fructe uscate, chiar si putina inghetata presarata cu alune, sau daca doriti doua cubulete de ciocolata neagra.
Fiecare masa sau gustare pe care o luati trebuie incheiata cu un pahar strasnic de limonada pe care il indulciti doar cu o lingurita de miere naturala.
Inainte cu o jumatate de ora de culcare, mai beti o cana de apa fierbinte cu zeama de la o lamaie, de data aceasta neindulcita insa.. Cu ajutorul acestei diete si cu putina miscare am reusit sa redevin vechea Mihaela, increzatoare in farmecul ei, cu un tonus de invidiat pentru o mamica de 42 de ani...
Si, inca un secret! Incercati sa va bucurati de un somn sanatos, odihniti-va cat mai bine si dieta nu va intarzia sa-si arate rezultatele!

 

 

 

Articol de: Petre Mihaela


Cei care au citit acest articol au mai citit si....