CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Horoscop zilnic / Horoscop toate zodiile, marti 01.02.2011

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 1268 Publicat la data: 2011-02-01 Autor: Saloane.ro

Horoscop toate zodiile, marti 01.02.2011

Cuadratura planetelor Venus si Uranus favorizeaza independenta si individualismul. Aduce si putina instabilitate, mai ales pe plan sentimental.

S-ar putea sa fiti tentat sa dati vina pe ceilalti sau sa va sustineti ideile cu incapatanare.



Berbec

Aveti reusite pe plan profesional, dar cu pretul unor ore de munca suplimentare.
Atentie la un coleg de serviciu! Invidios pe succesul dumneavoastra, incearca sa va atraga intr-o cearta.
Partenerul de viata este nemultumit de faptul ca trebuie sa lucrati peste program. Se pare ca dupa-amiaza aveati planificat sa mergeti in vizita la o ruda.


Taur

Cum sa nu fii mandru de tine cand ceea ce iese din mainile tale este apreciat la justa valoare? Seful te lauda, clientii sunt multumiti si iti spun direct cat de mult le place ceea ce le oferi, si aceste stimulente sunt punctul de plecare spre noi proiecte. Ai nevoie doar de o motivatie pentru a te apuca de alte lucruri, din ce in ce mai performante, pentru ca esti intr-o continua dezvoltare personala. Maine vei fi mai bun decat azi... si asa mai departe.


Gemeni

Nu pune la suflet glumele nevinovate ale unei persoane care nu isi da seama ca depaseste limita bunului simt. Crede ca face poante bune, dar pe tine mai mult te deranjeaza ceea ce spune. Arata-i ca nu e cea mai buna metoda de a te face sa razi, pentru ca subiectele pe care le ataca nu sunt deloc de glumit, ci mai degraba pot rani pe cei mai sensibili. Nu ca ai face tu parte dintre cei fragili sufleteste, dar iti dai seama totusi ca a cam intins coarda.


Rac

Graba si impuslvitatea pot avea urmari dintre cele mai neplacute, ca atare trebuie sa-ti tii sub control tendintele exagerate din orice domeniu. Fie ca esti cam agresiv la volan, fie ca te aprinzi repede in discutiile in contradictoriu. Daca nu te opresti la timp, in limitele normale, tu vei fi cel care va avea cel mai mult de suferit de pe urma propriilor tale gafe. Esti tentat sa faci un gest incorect, avand impresia ca ti se cuvine, dar dupa ce furia momentului va trece, vei regreta amarnic nervii de acum.


Leu

Ceea ce pe tine te avantajeaza, pe altul il pune intr-o lumina deranjanta, dar ce conteaza cel mai mult in acest moment: binele personal sau altruismul? Chiar daca e o atitudine usor egoista, de vreme ce te gandesti numai la ceea ce iti convine tie, asta-i viata, azi unul e pe val, si altul in prapastie. Acum e momentul tau sa culegi roadele unei victorii, dar victoria ta se ridica pe esecul altei persoane. Daca te gandesti prea mult la aceasta discrepanta, nu vei mai simti satisfactia succesului.

 

Fecioara

Apar neintelegeri intre indragostiti, dar sunt simple ciondaneli care nu ar merita prea multa atentie. Incearca sa nu le faci mai mari decat sunt, pentru ca animozitati exista in orice cuplu. Pe de alta parte, e posibil sa te aliezi cu partenerul intr-un razboi cu lumea, pentru ca ai impresia ca societatea are ceva impotriva voastra si va pune numai bete in roate. E doar un blocaj, dar tu il faci sa devina punctul central al nervilor de acasa.


Balanta

Intoarce spatele celor care te abordeaza cu o atitudine agresiva, pentru ca nu meriti tu asemenea tratament. Tu reusesti sa vorbesti amabil, calm, si cand colo cum ti se raspunde? Cu nervi, cu rautate, cu critici neargumentate, care nici nu ar merita sa fie ascultate. Prefa-te ca nu-i auzi pe cei nervosi si rautaciosi, ca sa nu-ti strice tie ziua. N-au decat sa ridice tonul cat vor, tu oricum nu le dai atentie... Concentreaza-te la lucruri mai interesante.

Scorpion

Te cam indoiesti de bunele intentii ale celui care se ofera sa te ajute si presimti ca in spatele mastii amabile si binevoitoare s-ar afla cu totul altceva. Ti-e greu sa accepti ajutorul acestuia, dar, pe de alta parte, ai nevoie de el si nu-l poti refuza, de aici si marea ta dilema. Ti-e frica sa nu iti ceara, mai tarziu, un pret mult prea mare pentru ceea ce face astazi pentru tine, desi acum promite ca sprijinul sau este neconditionat si fara ascunzisuri.


Sagetator

Ca sa-ti poti implini visul pe care il tii acum ascuns in minte, ar mai fi nevoie de cateva informatii in plus
si de ceva experienta de viata. Cu alte cuvinte, trebuie sa te apuci de invatat, pentru ca viitorul va cere de la tine niste deprinderi pe care doar ti le-ai dorit inainte, dar nu ai reusit sa le atasezi la bagajul tau de cunostinte. Pune mana pe carte sau cere sfatul specialistilor care detin aceste informatii, ca sa ai timp suficient sa acumulezi noile experiente.

 

Capricorn

Atmosfera din camin este cam apasatoare, ori din cauza unui musafir nepoftit care strica tot prin prezenta sa, ori din cauza unor defectiuni casnice de care chiar nu aveai timp in acest moment. E enervant sa umbli acum dupa depanatori, instalatori sau administrator ca sa repari cine stie ce neplaceri tehnice, dar chiar nu poti evita astfel de momente. Totul va reveni la normal destul de repede, dar, pe moment, totul pare
un chin iar relatiile dintre membrii familiei se tensioneaza.


Varsator

Ca sa poti depasi starea de timiditate crescuta, ai avea nevoie de o garantie, de ceva cert pe care sa te poti baza. Atat timp cat nimeni nu ti-o ofera, parca ai calca pe coji de oua, permanent speriat de ce s-ar putea intampla. Lupta cu aceste emotii negative, pentru ca si ele pot fi sursa unor evenimente neplacute, deoarece atunci cind abordezi o actiune sigur pe tine si fara nicio frica, nimic nu te mai poate intimida. Informatia menita sa-ti alunge teama poate aparea!


Pesti

Proiectele de care te ocupi la serviciu inainteaza foarte bine spre niste rezultate demne de lauda. Atat timp cat felicitarile nu vin in mod oficial, de la clienti sau de la superiori, parca nu te poti bucura suficient de mult, de aceea astepti cu sufletul la gura acea vorba buna menita sa iti redea increderea in tine. Uneori, esti atat de nesigur pe valoarea ta incat ai nevoie de ceva care sa ti-o confirme, dar nu de la oricine, ci de la o persoana a carei autoritate o recunosti.

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....