CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Barbatii, despre femei / Ce-si doresc femeile

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 2 Vizualizari: 4218 Publicat la data: 2011-01-27 Autor: Daniel Ionescu

Ce-si doresc femeile

 

Ce intrebare complexa!

 

Misterul care invaluie raspunsul la aceasta intrebare, precum si infinitatea de posibilitati ce variaza in functie de personalitate, stare, moral, experiente anterioare, pentru fiecare dintre voi, ma indreptatesc sa consider acest subiect un "secret al universului", ramas, printre putinele, neelucidat.

Si pentru ca subiectul este foarte vast, ma voi opri numai asupra "sub-domeniului" - Ce-si doresc femeile la un barbat?

 

Poate va ganditi la faptul ca nu merita scris un articol pe aceasta tema pentru ca am putea pur si simplu sa le intrebam pe femei si ele ne vor spune ce-si doresc. E, aici e spilul! Paradoxal, daca va intrebam, nu vom afla niciodata adevarul. Pe principiul "zicem asta ca da mai bine", discursul standard (sau default - ca sa vorbim in limbajul, atat de drag mie, informatic), al fiecaria dintre voi care nu e stripteusa, dama de companie sau nascuta intr-o asezare cu mai mult de 100 de locuitori, este urmatorul:

 

"Ma...stii, eu nu vreau multe, chiar nu vreau! As vrea sa fie bun cu mine, sa ma iubeasca, immm , aaa, saaa nu ma insele si cam atat. Aaaa! Si sa fie amuzant, sa ma distrez cu el! Fizicul chiar nu conteaza !"

 

Com'on !!!!!!!!! Cu totii stim ca e vrajeala ! Si vrajeala echivalenta cu cea a unui barbat care spune "Iubita, stii ca nu mai e alta pentru mine!"...adica in halul asta :)

Stiti ce faceti daca intalniti un astfel de barbat, care are toate acele calitati, admirabile de altfel si care CHIAR ar trebui sa conteze !? Cam asa:

 

A: Fata, ma bucur, l-ai gasit pe Sorin, e baiat bun, te iubeste, ce noroc ai ! 

B: Da fata, e baiat bun asa, dar nu stiu ce sa zic...e ceva ce nu-mi place. Adica, nu stiu cum sa zic, as vrea sa fie de treaba cum e el, dar sa aiba si o smecherie d-asta, o golaneala si parca Sorin e prea cuminte...

A: E, si tu acum! Lasa ca e bun, asta e baiat de casa si ...te face sa razi, nu?

B: Da ma, e funny nu zic nu, dar parca are nasul ala mare asa si coroiat, ai vazut!?,

A: Lasa fata ca stii ce se zice de astia cu nasu' mare!

B: Da, dar nu, nu...tot mai mult imi placea Mircea! Adica da, ma mai batea din cand in cand, ne mai injuram, dar parca era mai palpitant asa cu el !

 

Sa rezumam. Daca e baiat bun, nu e bun, ca e prea bun si nu e deloc rau. Daca e rau, nu e bun ca nu e bun si ca te mai bate! Dar ceva intermediar atunci? Un baiat bun, dar cu "smecherie" de Bucuresti? Poate el? Neeee...asta e versat, are prieteni dubiosi, te inseala. Punand problema in acest fel am lasat voit senzatia falsa ca e o criza de barbati OK. Nu e asa, e de fapt o criza de pretuire a valorilor adevarate in ziua de azi. 

 

Cum e posibil, cand dai peste un astfel de barbat, care este painea lui Dumnezeu, te respecta, te iubeste, este educat, TU SA VREI SA FIE RAU SI SMECHER?  

 

Cum e posibil sa pretinzi intruna ca tu cauti un astfel de barbat, dar toti iubitii tai cu care ai avut relatii mai de durata vreodata sunt ori bodyguarzi ori tarani de cea mai joasa speta ori drogati sau betivi ??!

 

Cum este posibil ca "rautatea" si "golaneala" sa ajunga la rangul de virtuti si sa apreciati tupeul, nesimtirea si spartul semintelor la scara blocului, blamand in contra-partida timiditatea (derivata din bun simt si respect de altfel), politetea si clasa !??

 

Reveniti-va ! 

Va urma un articol despre ce fel de barbati isi doresc celelalte categorii de femei mentionate mai sus. Si veti avea o surpriza, acelea chiar sunt sincere fata de ele si de restul lumii atunci cand enumera calitatile dorite la un barbat!

Articol de: Daniel Ionescu


Cei care au citit acest articol au mai citit si....