CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Ce vibrator sa alegi

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 5 Vizualizari: 3997 Publicat la data: 2011-01-21 Autor: Alexandra B.

Ce vibrator sa alegi

Prietenul cel mai indragit al femeilor, vibratorul, nu trebuie ales la intamplare: trebuie sa fie confectionat din cel mai bun material, marimea sa fie pe masura asteptarilor noastre, cat despre functii…e musai  sa le aiba pe cele mai variate!


Stim ca nu te poti “deschide” in fata oricui, motiv pentru care iti prezentam cateva idei care sa te ajute sa-ti alegi partenerul neinsufletit cel mai potrivit:


1). Stabilirea concisa a asteptarilor
Cei mai ingeniosi producatori in domeniu au scos pe piata 2 categorii de  vibratoare: pentru femeile singure (exemplu: pentru stimulare clitoridiana, pentru vagin, anus sau faimosul punct G), sau pentru cupluri – in vederea “pigmentarii” vietii amoroase (se fixeaza direct pe penis, asigurand placere ambilor parteneri).
Daca te incadrezi in categoria exponatelor singure iar gama de vibratoare ti se pare prea vasta, te sfatuim: daca-ti doresti stimulare clitoridiana sa alegi un vibrator mai dur, pentru vagin unul moale – confectionat din cauciuc sau din silicon  (ce nu provoaca leziuni interne). Pentru fetele practice, exista si varianta 2 in 1, care asigura atat stimularea clitorisului cat si pe cea a vaginului.

2). Determinarea marimii
Aici paleta de posibilitati se largeste, existand vibratoare de dimensiuni mici (ideale pentru purtatul in poseta), dar si vibratoare de marimi impresionante. Femeile de regula prefera vibratoarele de dimensiuni cat mai apropiate de cele ale organului masculin (care sunt si cele mai recomandate).
Iti recomandam sa tii cont si de diametru, pentru a evita durerile si inflamarea vaginului (in cazul alegerii unui diametru mai mare decat cel normal).

3). Factorul cheie: materialul
Daca-ti doresti o senzatie cat mai naturala, alege produsele care imita aproape identic pielea masculina –  vibratoarele din plastic sunt demodate si  mai putin recomandate din punct de vedere anatomic.

4). Extra beneficiile
Picanteriile sunt la mare cautare, cu atat mai mult cand vine vorba de satisfactia personala! Unele vibratoare au incluse in pachet si accesorii de genul: stimulator pentru sfarcuri, inel cu protuberante ce asigura masarea dibace a peretilor vaginali, ventuza pentru o mai buna functionare a dispozitivului, etc.

5). Factorul decisiv: pretul
Ca la orice alta categorie de produse, preturile variaza: de la 40 lei (vibrator - inel pentru fixare in jurul penisului) - 50 lei (pentru un vibrator din latex, varianta clasica) pana la preturi exorbitante, de ordinul  miilor de euro.

Rezultatul celor de mai sus: placeri nebanuite!




Articol de: Alexandra B.


Cei care au citit acest articol au mai citit si....