CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cocktailuri si bauturi / Cafea exotica

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 2 Vizualizari: 3469 Publicat la data: 2011-01-19 Autor: Alexandra B.

Cafea exotica

Reteta de fata este destinata exclusiv celor care pretuiesc cafeaua facuta dupa o reteta speciala, la superlativ.

Ingrediente:

150 grame frisca proaspata
30 ml lichior de migdale
30 ml coniac fin
cafea proaspat macinata, din sortimentul preferat
sirop de caramel pentru ornare

Mod de preparare:

- se prepara cafeaua in mod obisnuit, la ibric si se lasa deoparte sa se limpezeasca putin;
- se bate frisca foarte bine daca nu este inca suficient de pufoasa;
- se impart lichiorul si coniacul in doua cani pentru cafea, in portii egale;
- se toarna cafea in fiecare cana cam pe 3/4 din volumul total;
- se pune generos frisca in fiecare cana, se orneaza cu sirop de caramel si se poate servi imediat, cat cafeaua este inca calda si bine aromata.

Savurare placuta!

Articol de: Alexandra B.


Cei care au citit acest articol au mai citit si....