CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / O femeie implinita seamana cu tine

Rating:5Voturi: 3 Vizualizari: 2063 Publicat la data: 2011-01-18 Autor: Andreea Minei

O femeie implinita seamana cu tine

Ce inseamna sa fii o femeie implinita este greu de explicat in cuvinte, pentru ca fiecare isi alege propriul sau drum, si, in functie de acesta, are parte de impliniri sau nu.
   
Implinirile principale din viata unei femei sunt de doua feluri, fie sunt aduse de planul profesional, fie sunt de natura familiala.

 

Tipologia femeii de cariera

Din copilarie, si-a promis ei insasi ca va face toate eforturile sa devina o femeie independenta, capabila sa se sustina financiar.

Tendinta ei de autoizolare este provenita fie din anumite complexe, fie din faptul ca joaca impreuna cu ceilalti copii o plictiseste, si nevoia ei de a fi speciala o impinge spre a face orice lucru iesit din comun.

La admiterea la liceu si la facultate a fost printre primii din lista, si mai mereu bursiera. Atunci a inteles ce inseamna sa ai impliniri, de pe urma eforturilor depuse, si cat de bine este sa te diferentiezi de ceilalti, gratie intelectului.
   
Pe parcurs, devine o femeie puternica, capata din ce in ce mai multa incredere in sine, este avansata la locul de munca, incepe sa castige din ce in ce mai mult, si astfel, in timpul liber, isi poate indeplini si mai multe vise: calatoreste foarte mult, isi cumpara numai haine de firma si foarte scumpe, este o obisnuita a saloanelor de lux.
   
Barbatii sunt atrasi de aceasta femeie datorita increderii in sine pe care o emana cu fiecare por, a parfumului scump, care pe pielea ei miroase excelent, pentru ca stie sa zambeasca numai atunci cand trebuie, si pentru ca regasesc, in ea, un partener autentic de conversatie. Insa acestei femei ii este greu sa gaseasca un partener pe termen lung, intrucat se va simti in permanenta superioara celor cu firi slabe, complexatilor sau celor delasatori.
   

 

Tipologia familistei

Are, spre deosebire de femeia de cariera, conceptii de viata mult mai traditionaliste, pentru aceasta familia este atat un mijloc, cat si un scop in sine.

Probabil ca a fost cea mai mare dintre frati, si, de voie, de nevoie, a avut grija de acestia in lipsa mamei, din acest motiv dezvoltandu-si mai multe abilitati: nevoia de ocrotire, spiritul practic in bucatarie si indemanarea in gasirea de solutii casnice.

In gasca, se tine cont mereu de parerea ei, prezenta ei fiind liantul care ii uneste pe toti, si aceasta calitate continua sa o aiba in orice colectivitate, fiind mereu privita ca un team player, ba, mai mult, ca un fel de leader, in absenta sefilor.
Gratie seriozitatii, poate ajunge sa fie mana dreapta a conducerii, insa mereu pastreaza un echilibru just intre cele doua parti.

Nu este genul de eleva eminenta, este insa foarte descurcareata, si isi termina studiile cu note frumusele.

Daca intalneste barbatul potrivit, atunci isi intemeieaza o familie cu cat mai multi copii, si isi gaseste implinirea visata. Daca nu, atunci se dedica altor proiecte care sa-i aduca acelasi gen de impliniri: devine asistenta sociala, educatoare sau invatatoare, psiholog, etc.

Barbatii o respecta datorita pragmatismului sau culinar, si pentru ca administreaza foarte bine gospodaria, si de cele mai multe ori, de una singura, fara sa se planga sau sa ceara ajutorul. Sunt atrasi de acest gen de femeie cei care simt nevoia de ocrotire, sau cei pentru care familia reprezinta o valoare de baza.

Destul de rar intalnim o reprezentanta care sa ilustreze total una din aceste tipologii. Fiecare din noi suntem, intr-o oarecare proportie, si familiste, si independente. Dar in ce parte atarna mai greu balanta, in cazul tau?

 

 

Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....