CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Trucuri pentru o piele frumoasa

Acest articol participa la concursul de creatie Vezi clasamentul live | Vezi regulamentul concursului | Inscrie-te in concurs ! Rating:5Voturi: 8 Vizualizari: 3851 Publicat la data: 2011-01-11 Autor: Banu Alexandra

Trucuri pentru o piele frumoasa

Frumusetea este un atu al femeilor, nimeni nu poate contesta acest lucru, insa pentru a ne pastra infatisarea din tinerete trebuie sa avem grija. Exista un mit potrivit caruia, frumusetea unei femei incepe sa dispara dupa varsta de 50 de ani.

Laptele face minuni, niciodata nu trebuie uitat acest lucru. Poti avea parte de propriul spa acasa, facand o baie in lapte. Daca vei adauga apei in care faci baie o cana de lapte praf si o lingura cu ulei din seminte de struguri, pielea ta iti va multumi. Acidul lactic ajuta la exfolierea celulelor moarte ale pielii. Uleiul din seminte de struguri va hrani pielea. De asemenea, in urma acestei bai nu vei mai fi stresata.

Sucul de lamaie este bine cunoscut drept un bun agent de detoxifiere. Incepe ziua cu un pahar cu suc de lamaie si astfel vei avea o piele foarte stralucitoare.

Macesele sunt renumite pentru capacitatea lor de a calma arsurile provocate de soare, dar si pentru reducerea aspectului inestetic al cicatricilor (fie ele vechi sau noi) si chiar a vergeturilor. Si pentru ten sunt ideale: reduc aparitia ridurilor, a petelor si micsoreaza porii prea dilatati. Promoveaza regenerarea naturala a pielii, ajutand in producerea de colagen si elastina.

Uleiul de masline este de asemenea un produs important in ingrijirea pielii. Absoarbe razele UV, calmeaza pielea si este un tonic ideal atat pentru piele cat si pentru par. Grecii si romanii il foloseau pentru ingrijirea pielii, fiind bogat in antioxidanti (precum vitamina E) care ofera o bariera de protectie impotriva imbatranirii pielii.

Castravetele este un demachiant natural. Feliile reci de castravete aplicate pe ochii umflati sau obositi dau zonei din jurul acestora un aspect proaspat si odihnit.


Pentru o piele sanatoasa este recomandat sa nu fumati

Tutunul accelereaza procesul de imbatranire si de formare a ridurilor. Primele modificari la nivelul tegumentului apar dupa 10 ani de fumat. Tutunul afecteaza circulatia sangelui in straturile superioare ale pielii. Fara o irigare propice, pielea isi pierde elasticitatea. In plus, caldura degajata de tigara poate dauna tegumentului.

Medicii mai spun ca, in momentul in care faceti baie este recomandat sa reduceti timpul de stat in cada la maximum 15 minute

Nu folositi apa fierbinte, ci calduta. Evitati sa folositi sapunuri de calitate slaba. Folositi sapunuri sau geluri de dus cu efect hidratant. Hidratarea are rolul a mentine pielea sanatoasa si elastica.

Cel mai important lucru este sa evitati mancarea de tip fast-food, prajelile, alcoolul, sarea si zaharul in exces

O dieta echilibrata in care vei include multe legume si fructe proaspete iti va asigura aportul zilnic necesar de nutrimenti pentru ca tu sa poti face fata stresului zilnic.

Cea mai simpla metoda de a avea o piele frumoasa este cea de care cei mai multi oameni uita: hidratarea

Apa este esentiala pentru pielea frumoasa. Aceasta hidrateaza, revitalizeaza, detoxifica si oxigeneaza pielea. De asemenea, apa ne invioreaza si ne curata atat pe interior, cat si pe exterior. Este recomandat sa beti aproximativ doi litri de apa pe zi. O piele lipsita de riduri este o piele bine hidratata din interior.

Sa dormi este important, insa la fel de important este si felul in care dormi

Fiecare om doarme intr-o anumita pozitie, insa cea mai potrivita este pe spate, pentru a impiedica aparitia ridurilor. Se pare ca daca dormi pe o parte sau pe burta vei crea o presiune asupra fetei. Asa ca pentru a intarzia aparitia ridurilor, dormi pe spate.

Te deranjeaza cosurile si punctele negre de pe fata, nu? Nu trebuie sa le mai scoti

Toti am facut-o. Trebuie sa recunoastem. Insa pielea noastra va avea foarte mult de suferit. Chiar daca apare un mic cos si esti tentata sa il scoti, ignora-l. In mod contrar, este foarte posibil sa ramai cu cicatrici.

Suntem convinse ca aproape oricare dintre noi isi doreste la un moment dat al vietii sa para mai tanara. Din pacate, timpul nu tine cont de dorintele noastre si este neiertatator, asa ca in fiecare an mai imbatranim cate putin.
Atunci cand vine vorba despre cum sa parem mai tinere, exista multe modalitati mai putin drastice, in afara de binecunoscutele modalitati chirurgicale, care sa ne ajute sa obtinem un look mai tineresc, sa ne simtim mai bine in pielea noastra si care sunt si mai putin costisitoare.

Si tu vrei sa arati mai tanara fara sa cheltuiesti o avere pe operatii cosmetice sau pe produse de ingrijire a pielii?

Tot ceea ce trebuie sa faci ca sa te mentii frumoasa este sa apelezi la aceste mici trucuri pentru ca o piele lipsita de riduri este o piele frumoasa si confera incredere.

 

 

 

Articol de: Banu Alexandra


Cei care au citit acest articol au mai citit si....