CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea parului / Cum iti faci parul ascultator iarna?

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 3907 Publicat la data: 2011-01-03 Autor: Viorica Ghinea

Cum iti faci parul ascultator iarna?

Parul tau are nevoie de mai multa atentie iarna, in special datorita factorilor externi (frig, vant, alternatia de temperatura cald-rece) care il pot usca si deteriora. Fara ingrijirea de care are nevoie vei ajunge sa ai in scurt timp un par lipsit de stralucire si foarte fragil, intr-un cuvant neascultator. Si ceea ce te supara cu adevarat este ca se electrizeaza, coafura nu rezista prea mult si are tendinta de a se ingrasa mai repede. De aceea ne-am gandit ca este necesar sa aflii cateva trucuri de „dresare” a parului pe timp de iarna.

Electrizarea
este o problema cu care se confrunta multe persoane, in special in timpul iernii. Ea are mai multe cauze, de la hainele sintetice pana la deshidratarea firului de par. Este recomandat sa folosesti un sampon si un balsam foarte hidratante, potrivite tipului tau de par. De asemenea, este indicat sa folosesti o masca hidratanta cel putin o data pe saptamana. Si nu trebuie sa abuzezi de perie sau de piaptan pentru ca si acestea duc la electrizarea parului. Te sfatuiesc sa umezesti cu apa peria / piaptanul si apoi sa-ti descurci parul usor de la varfuri spre radacina.
Nu uita ca aceste metode nu vor rezolva definitiv electrizarea parului tau, dar te vor ajuta sa tii sub control din cand in cand firele rebele.

Coafurile complicate nu rezista prea mult timp iarna, mai ales daca afara ninge sau bate vantul. Asa ca te sfatuiesc sa apelezi la ele numai in cazuri extreme si doar sub indrumarea unui specialist. Nu trebuie sa te descurajezi, poti alege o tunsoare chic care nu necesita prea multa aranjare, oricum in tendinte este parul natural. Dar daca vrei sa iesi din anonimat apeleaza la accesorii: o caciula funny, o bascuta eleganta, o bentita pufoasa sau o clama extravaganta in functie de eveniment si de gusturile tale. Sunt atat de multe modele in comert ca sigur vei gasi ceva care sa ti se potriveasca.

Ingrasarea parului reprezinta o alta problema cu care se confrunta multe persoane, aceasta devine si mai nemiloasa iarna datorita palariilor sau caciulilor purtate. Cum nu poti renunta la ele, trebuie sa ai mai multa grija de scalpul si parul tau. Trebuie sa fii atenta la materialele din care sunt confectionate, bumbacul fiind alegerea corecta.
De asemenea, este indicat sa nu porti accesorii prea stramte pe cap, pielea capului trebuie lasata sa respire. Astfel parul nu se va ma ingrasa atat de usor, nu va mai sta lipit de scalp si vei scapa si de durerile de cap.

Tu cum iti „dresezi” parul iarna?

Articol de: Viorica Ghinea


Cei care au citit acest articol au mai citit si....