CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Machiaj | Make-up / Machiaj special de Revelion

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 2657 Publicat la data: 2010-12-21 Autor: Andreea Minei

Machiaj special de Revelion

Machiajul este unul din acele accesorii care nu ar trebui sa-i lipseasca unei femei indiferent de locul si momentul la care ia parte.


Fara indoiala, machiajul reprezinta o arta, intrucat trebuie atat sa se potriveasca elementelor inconjuratoare, insa fara sa "cameleonizeze" protagonista, cat si sa evidentieze, intr-un mod subtil, calitatile fizice si personalitatea ei!

 

 

Pentru machiajul festiv al noptii dintre ani, iti sugerez cateva idei din care sa te inspiri:

 

1.    Albastrul marin este in tendintele acestei ierni si substituie cu succes negrul. In cazul in care iti alegi tinuta pe baza acestei culori, machiajul poate fi cu ochii foarte conturati - in genul smokey eyes si atunci pometii ii conturezi foarte fin cu un blush deschis si pentru buze alegi o nuanta cat mai naturala, sau, daca nu te avantajeaza, atunci foloseste rimel si contur cu sclipici pentru priviri cat mai diafane,  iar buzele contureaza-le din plin, avand la baza un ruj cu personalitate, eventual de culoarea strugurelui.


2.    In aceasta iarna au revenit imprimeurile florale, iar in cazul in care optezi pentru aceasta tinuta, atunci machiajul nu trebuie sa fie foarte incarcat: contureaza-ti ochii si rimeleaza-i, dar alege un fard de pleoape mat si de o nuanta cat mai naturala. Spatiul dintre arcada si pleoape umbreste-l cu un fard mat de maxim doua tonuri mai inchis decat cel al pleoapelor. Renunta la culoarea din obraji, iar rujul insoteste-l cu un gloss cat mai rezistent.

3.    Alta culoare vedeta a sezonului este rosu! Daca optezi pentru aceasta varianta, nu te sfatuiesc sa alegi alta culoare decat maroul si nuantele lui pentru machiajul ochilor, iar pentru machiajul buzelor evita sa alegi aceeasi nuanta de rosu precum cea predominanta a hainelor, intrucat se produce o monotonie nedorita.

4.    Motivele tribale sunt la moda in acesta perioada, iar machiajul care le insoteste poate fi mai indraznet: conturul ochilor trasat mai in exterior decat linia ochilor, sau obrajii “imbracati” cu o nuanta vie de rosu. Ca si culoare pentru pleoape, te poti juca cu tonuri de verde sau bej, sau chiar albastru, culorile junglei! Buzele pot fi lasate sa aiba o culoare cat mai aproape de cea naturala. Daca ti-ai evidentiat foarte mult pometii, pentru pleoape alege o nuanta mai discreta!

5.    Daca ramai la “the litlle black dress” si pentru Revelionul acesta, poti accesoriza niste manusi negre si lungi, pentru ca sunt la mare cautare iarna aceasta. Aici, machiajul este mai permisiv, in sensul ca iti poti alege cam orice nuanta pentru pleoape, bineinteles dintre cele care te avantajeaza (albastru, liliachiu, auriu, verde kaki, etc.) sau orice nuanta pentru buze (siclam, caramiziu, visina putreda, rosu cireasa). Secretul este insa urmatorul: sa nu abuzezi de machiaj pentru ochi si pentru buze, in acelasi timp, altfel risti sa arati ca o masca!  Daca alegi albastru pentru ochi, atunci in nici un caz nu alege rosul aprins pentru buze!

La multi ani 2011!

Articol de: Andreea Minei


Cei care au citit acest articol au mai citit si....