CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Oare va renunta vreodata la iubita lui?

Rating:3Voturi: 2 Vizualizari: 2419 Publicat la data: 2010-11-26 Autor: Saloane.ro

Oare va renunta vreodata la iubita lui?

 

Probabil, cel mai des isi pun aceasta intrebare femeile care sunt in postura de amanta. Insa, nu o amanta ocazionala, ci una care iubeste!  Chiar daca multe dintre relatiile de acest gen pornesc de la un joc si la inceput pare unul din pasii gresiti pe care, intr-un fel sau altul, multi il facem in diverse situatii, el se poate transforma intr-o adevarata poveste de dragoste, cu un final fericit sau nu…


Este greu sa tratezi un astfel de subiect dinaspntr-un singur unghi, pentru ca, daca de obicei intra in discutie doua persoane, in acest caz intervine cea de-a treia. Si este cunoscut faptul ca relatiile paralele nu pot dura la nesfarsit… Ce va alege?


Cand ajungi sa iti pui aceasta intrebare, dorindu-ti pe ascuns ca el sa renunte la ea pentru tine, trebuie sa fii foarte constienta de ceea ce va leaga. Chiar daca pentru tine relatia inseamna foarte mult, pentru el lucrurile poate nu au evoluat in aceeasi directie. Este greu de crezut sau mai potrivit spus de acceptat ca, atunci cand tu iubesti atat de puternic raspunsul nu este intotdeauna cel pe care il astepti. Dar trebuie sa iei in calcul si un posibil refuz. In fond, tu esti cea care “a stricat ordinea”, nu ea.


Asadar…


• Daca el este o fire mai libertina, caruia ii place sa traiasca viata din plin si nu sta sa se gandeasca de doua ori inainte de a-ti propune sa bei o cafea cu el, este foarte posibil ca acest lucru sa fie un pur obicei, pe care il va mai repeta cu siguranta. Pe ea o iubeste, dar nu poate rezista tentatiilor. Esti importanta in viata lui, dar pana la un punct.


• Daca in general este statornic si apreciaza idea de “relatie serioasa”, dar cea actuala il nemultumeste si norocul i-a suras cand i te-ai ivit in cale, ai foarte mari sanse sa il castigi prin alternativa mai buna pe care i-o dai.


• Daca relatia lui actuala este una indelungata, care presupune multe lucruri construite impreuna, timp si dragoste, dar farmecul tau si al frumusetii pe care o are orice noutate l-a facut sa se indragosteasca si de tine… este greu de spus pe cine va alege. 

In acest caz, oricat de mult l-ai vrea langa tine, este de preferat sa nu incerci sa ii influentezi foarte mult decizia. Cu siguranta situatia in care se afla nu ii este tocmai comoda si orice presiune in plus l-ar putea determina sa ia o hotarare pripita.


In cazul in care te afli intr-o astfel de situatie, in care ai ajuns chiar fara sa-ti  fi dorit, cred ca nu trebuie sa treci cu vedere doua lucruri: asumarea unui posibil esec si ideea ca fericirea ta s-ar putea intemeia pe fundamentul unei nefericiri. 


Oare el la ce se gandeste in acest moment, cand tu incerci sa rezolvi ecuatia?


Articol de Irina Chirtoc

 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....