CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Cat de departe esti dispusa sa mergi in pat?

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 1697 Publicat la data: 2010-11-25 Autor: Saloane.ro

Cat de departe esti dispusa sa mergi in pat?

Cand vorbim despre o viata sexuala implinita, toate parerile tind spre aceeasi concluzie: o partida de amor perfecta este accea in care partenerii se dezbraca complet de inhibitii, lasandu-si libere dorintele. Ma intreb, insa, ce anume decide limita intre inhibitie si dezinhibitie, tinand cont ca fanteziile partenerului le pot depasi cu mult pe ale tale?

Stii cat de importanta este viata sexuala in relatia pe care o ai, iti iubesti partenerul si vrei sa i te oferi in intregime. Nu vrei ca intre tine si el sa existe nicio bariera care l-ar putea indeparta.

Cat de departe esti dispusa sa mergi in pat? Exista, totusi, limite peste care nu vrei sau nu poti trece sau esti deschisa oricarei provocari?

In sens general, inhibitia este provocata de lipsa increderii in tine, care naste complexe referitoate, in acest caz, la aspectul tau fizic. Probabil, nu uiti niciodata sa inchizi lumina inainte de a i te lasa in brate si iti acoperi trupul astfel incat sa nu poata vedea nicio urma din nemultumirea ta. Aceasta forma a inhibitiei, inteleasa de multe ori ca pudoare, poate fi usor indepartata prin incredere. Daca ai siguranta dragostei lui si ii acorzi increderea necesara, nu ai nici un motiv sa ascunzi o parte care iti apartine. Cu atat mai mult cu cat ii ceri si lui acelasi lucru. Gandeste-te ca, daca a ales sa te iubeasca, o face iubindu-ti inclusiv corpul. Ai putea avea surpriza sa il considere chiar mult mai frumos decat te-ai putea astepta!

Intre oamenii care se iubesc cu adevarat nu este loc de secrete. Da-ti curaj si fii libera, mai ales atunci cand esti doar tu si el. Este lumea voastra intima, in care merita sa traiti din plin fiecare imbratisare. Imaginatia si atitudinea ta il vor surprinde cu siguranta, dandu-i si lui incredere. Sugereaza-i – daca iti este incomod sa ii spui – ce ti-ai dori si fii receptiva semnalelor lui. Asemenea comunicarii verbale, limbajul trupului este la fel de important pentru a construi o legatura puternica si profunda in cuplu.

Ce faci, insa, daca el iti propune o partida de amor in public? Sau sa joci unul din rolurile care apartin fanteziilor lui? 

Aici intervine problema limitei care ar putea decide unde incepe si unde se termina inhibitia. Limita care, cred eu, nu exista. Sau, mai precis, nu poate fi clar stabilita. Teoretic, se spune ca dragostea nu are restrictii. Dar la fel de adevarat este ca dragostea nu impune. Asadar, singura limita posibila este cea pe care o stabilesti tu. Poti alege sa incerci orice provocare sau, dimpotriva, poti simti o retinere in a face tot ce iti propune partenerul. Cert este ca nu trebuie sa faci nimic din ce nu iti doresti cu adevarat.

Exista o multime de metode prin care relatia poate fi ferita de monotonie, nu trebuie decat sa fie cautate. Daca ajungi sa te temi ca, neoferindu-i absolut tot ce isi doreste din punct de vedere sexual l-ai putea pierde, poate este cazul sa te intrebi daca legatura pe care ati stabilit-o este atat de puternica pe cat credeai…

Repet, viata sexuala are o mare insemnatate intr-un cuplu, dar nu cred ca este totul. Ingredientele care o fac atat de placuta pot fi o pozitie noua, un costum sexy sau senzualitatea pe care o emani. Cel mai important este sa ajungi sa ai sentimentul de libertate in bratele celui pe care il iubesti.

Apoi, restul va merge de la sine…


Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....