CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Ingrijirea pielii / Cum sa combati ridurile

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 2429 Publicat la data: 2010-11-24 Autor: Saloane.ro

Cum sa combati ridurile

Daca trecerea anilor n-o putem opri, avem sansa, in schimb, sa intarziem semnele provocate de imbatranire. Aspectul pielii este sau trebuie sa fie pentru orice femeie un element important in preocuparea de a fi constant frumoasa. 

 

Cauzele aparitiei ridurilor nu sunt doar cele pe care le implica varsta. Evident, acestea sunt cele carora nu te poti opune. In multe cazuri, insa, ridurile incep sa isi faca simtita prezenta inca de timpuriu, respectiv in jurul varstei de 30 de ani. Oboseala, stresul, poluarea, alimentatia necorespunzatoare, deshidratarea, razele soarelui sau ingrijirea incompleta si necorespunzatoare a pielii sunt printre cele mai intalnite cauze care determina aparitia timpurie a ridurilor. De aceea, inainte de a lua decizia de a face o vizita la saloanele cosmetice, si chiar si atunci, specialistii ne dau cateva sfaturi utile pentru combaterea lor. Sunt sfaturi benefice organismului in general, deci de ce nu le-am urma?!


• Alcatuieste-ti o alimentatie sanatoasa. 

 

Consuma zilnic fructe si legume, in special citrice, rosii, fructe de padure, nuci, cartofi, morcovi, salata verde. Vitaminele C si E sunt recomandate in acest caz. Dietele stricte pot duce la aparitia ridurilor. Un rol important il au si proteinele si cerealele, care contribuie la mentinerea masei musculare si la regenerarea celulelor. Asadar, nu uita sa adaugi in meniu carnea de pasare, lactatele, orezul brun, fulgii de porumb, s.a.

 

• Bea 2 litri de lichide zilnic.

 

Deshidratarea este unul din factorii importanti care duce la pierderea elasticitatii pielii, implicit la aparitia ridurilor. Poti compensa o anumita cantitate de lichid consumand fructe zemoase.

 

• Alege-ti produsele cosmetice cele mai potrivite.

 

Ai grija ca produsele cosmetice pe care le folosesti sa fie de calitate si potrivite tipului tau de piele. Cremele puternic hidratante contribuie foarte mult la intarzierea aparitiei ridurilor, conferindu-i pielii elasticitate. Cremele pentru fata trebuie schimbate in functie de anotimp: in perioadele calde se recomanda cremele cu un nivel ridicat de hidratare, iar in cele reci cremele mai grase. De asemenea, este important sa nu te grabesti sa apelezi la cremele antirid mai devreme decat este cazul, daca pielea iti este inca tanara si o ingrijesti corespunzator. In cazul in care apelezi la ea, urmeaza instructiunile oferite si nu o folosi foarte des. 

 

• Apara-ti pielea de razele solare.

 

Expunerea indelungata la soare, mai ales la orele de varf, poate provoca aparitia ridurilor. De aceea este recomandat sa folosesti intotdeauna creme cu factor de protectie. Pentru ten, nu ar strica un factor de protectie mai mare.

 

• Renunta la vicii.

 

Fumul de tigara grabeste procesul de imbatranire a pielii, provocand si schimbarea culorii tenului, iar alcoolul contribuie la eliminarea apei din organism. 



Articol de Irina Chirtoc


 

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....