CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Editorial / 5 tipuri de femei care displac barbatilor

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 1593 Publicat la data: 2010-11-23 Autor: Saloane.ro

5 tipuri de femei care displac barbatilor

Daca despre noi, femeile, se spune ca avem anumite criterii stricte in functie de care respingem un barbat, in privinta lor lucrurile par a fi mai simple: lor le plac femeile si punct. Insa, cand nu este vorba de o relatie pasagera - sau in special in acest caz - se pare ca exista cateva tipuri de femeie pe care ei le evita.

1.??? Femeia pretentioasa.
Nu este vorba de femeia care are anumite principii si tine sa le urmeze. Nici de cea cocheta, care vrea sa arate impecabil, intarziind ore in sir in fata oglinzii. Femeia pretentioasa ? sau ?moderna?, in acceptiunea actuala eronata ? este femeia care vrea sa i se aduca totul la picioare: nu spala vase de teama sa nu i se rupa unghiile, ?cratita? nu este de nasul ei si nu ar iesi din casa pe o vreme ploioasa, fara a apela la un taxi sau la ?bunavointa? partenerului. Oricat de impecabila ar fi infatisarea ei, un barbat va ajunge sa o priveasca ca pe o remarcabila partida de sex si atat.

2.??? Femeia care nu stie cand sa taca sau care tace prea mult.
Apetitul unor femei pentru palavragit cred ca este arhicunoscut, mai ales in randul barbatilor. E firesc sa participi la conversatie si sa fii deschisa fata de el, dar de ce l-ar interesa viata personala a colegei sau o poveste fara noima, spusa doar de dragul de a spune ceva?! Stii vorba: ?Daca taceai, filosof ramaneai?? Uneori este constructiva si tacerea sau, mai precis, ascultarea interlocutorului. Altfel, conversatia tinde sa devina plictisitoare si chiar agasanta. La fel de importante sunt si raspunsurile care exprima un punct de vedere. In fond, limbajul are rolul de a ajuta partenerii sa se cunoasca, dezvaluindu-le inteligenta si umorul. Evita sa faci glume la care sa razi doar tu sau sa dai raspunsuri monosilabice si lipsite de personalitate. Cu siguranta va considera agasante raspunsurile de genul : ?Nu stiu?, ?Cum vrei tu?, ?Ba nu ? ba da?.

3.??? Femeia isterica.
Independenta nu strica si impunerea punctului de vedere. Dar trebuie sa stii si cand e cazul sa le pui in aplicare! O scena in mijlocul strazii, in care sa il acuzi ca nu ti-a raspuns mai devreme la telefon sau ca a ales sa isi cumpere alta pereche de pantaloni decat cea pe care i-ai sugerat-o tu (fiind, deci, ranita ca parerea ta nu conteaza!), tipand ca o isterica si atragand privirile tuturor, pe langa faptul ca il va pune intr-o situatie penibila si greu de suportat, il va convinge sa isi caute drumul cel mai scurt pe care sa o ia la fuga.

4.??? Femeia dependenta, care cere mila.

Daca la inceput un barbat isi poate lua in serios rolul de ?protector? al tau, considerand desele crize de plans sau depresiile aparute in urma oricarui incident minor o dovada a sensibilitatii tale, dupa un timp va incepe sa se indoiasca de stabilitatea ta psihica / emotionala. E de ajuns sa ii faci o criza in care sa iti smulgi parul din cap pentru ca nu te iubeste, fara a-ti da niciun motiv, dupa care sa te atarni de picioarele lui, cerandu-i iertare si amenintandu-l ca te vei sinucide daca te va parasi. Nu seamana, oare, cu o scena dintr-un film slab?!

5.??? Femeia posesiva.
Sa te ?ingrijorezi? ca nu a ajuns acasa nici la 4 dimineata si are telefonul inchis este firesc. Dar sa il acuzi ca s-a dus cu prietenii la film, in loc sa petreaca seara cu tine si ca isi permite sa nu iti raspunda la acel ?te iubesc? spus la finalul unei conversatii telefonice, pentru ca era intr-o sedinta, este, daca nu stupid, cel putin obositor. De multe ori dragostea imbraca haina posesivitatii si a dorintei de a-i controla celuilalt viata. In timp, o astfel de relatie va ajunge sa il sufoce si va pleca de langa tine in cautare de aer. Posesivitatea este, din punctul meu de vedere, o urma de neincredere.

Si motivele ar putea continua? Le-am prezentat doar pe cele mai intalnite, nu pentru a le tine partea, ci pentru ca le-am auzit destul de des si consider ca ar merita sa reflectam putin asupra lor.


Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....