CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Succesul in online dating

Rating:5Voturi: 1 Vizualizari: 2619 Publicat la data: 2010-09-10 Autor: Saloane.ro

Succesul in online dating

Comunicarea online este pentru multi o metoda convenabila de socializare, prin care mentin relatiile cu cei dragi sau cunosc oameni noi.
In unele cazuri, internetul poate fi chiar un prilej de a-ti gasi sufletul pereche.

Desi inca se pastreaza scepticismul in privinta calitatii relatiilor care se stabilesc online, sunt exemple care dovedesc contrariul. Evident, atunci cand decizi sa te intalnesti cu o persoana pe care ai cunoscut-o online este recomandat sa fii precauta.

O astfel de comunicare are avantaje, dar si dezavantaje: poate fi o cale mai usoara prin care sa te exprimi, dar scrisul, spre exemplu, poate avea si dezavantajul de a-i da celuilalt posibilitatea sa se ascunde in spatele cuvintelor si sa le aleaga astfel incat sa fie pe placul tau.

O regula clara prin care iti poti da seama de sinceritatea celui cu care comunici si increderea pe care ti-o cere este greu de stabilit. In fond, te poate dezamagi chiar daca il cunosti intr-un club sau prin intermediul unor prieteni, desi la prima intalnire ti-a lasat o impresia foarte buna. Important este sa nu pari foarte entuziasmata si sa sa fii intodeauna atenta la modul in care “partenerul online” se prezinta.

Iti propunem cateva sugestii de care este bine sa tii cont pentru evitarea unei comunicari ineficiente:

• Pozele si nick-name-ul sunt un pas important care te pot impinge sau nu sa mentii conversatia cu cineva. Un nick-name de genul “baiat talentat” sau “barbatul perfect” cred ca spun indeajuns despre cel in cauza. De asemenea, pozele care se indeparteaza de decent, neclare sau cele voit-interesante te pot ajuta sa iti faci o idee despre cel care le-a postat.

• Un alt pas important sunt datele si descrierea persoanei respective. Daca sunt semne care te fac sa te indoiesti de capacitatile lui sau ti se par ridicole cuvintele alese in alcatuirea autoportretului, mai bine renunta!

• De asemenea, replicile care deschid conversatia si subiectele abordate te pot ajuta foarte repede sa iti faci o imagine despre el. Acel “ce faci, papusa?” sau “ne vedem sa-ti dau o cafea?” cred ca nu merita niciun raspuns…

Stim cat de deschisi sunt barbatii in povestirea aventurilor lor amoroase, dar ar trebui sa stie si ei cat de putin isi impresioneaza astfel noua partenera, mai ales cand isi folosesc acest “atu” in primele discutii. Daca observi ca are tendinta de a ti se arata ca un Don Juan sau ca incearca sa isi faca o imagine care sa tinda spre perfectiune, ar fi cazul sa intrerupi conversatia.

• Chiar daca iti place sa-ti lasi imaginatia sa zburde, este recomandat sa-i propui, macar dupa un timp in care ti-ai format o parere buna, sa va vedeti prin intermediul web-cam-ului si chiar sa vorbiti fie tot prin intermediul calculatorului, fie la telefon.

Sunt cazuri cand pozele postate sunt false, vechi sau retusate, iar o convorbire telefonica poate contribui la schimbarea, in bine sau in rau, a impresiei pe care ti-a lasat-o, in functie de tonul vocii, tonalitate, accent, felul de a vorbi , raspunsuri prompte sau ezitari.

• Subiectele abordate difera, bineinteles, in functie de personalitatea si caracterul celor care participa la comunicare. O regula de bun-simt si diplomatie recomanda ca primele discutii sa se limiteze la subiecte generale: cariera, hobby-uri, muzica etc.

Este bine sa eviti discutiile intime, personale, pana cand nu iti faci o parere despre cel cu care vorbesti. O atitudine pozitiva si sociabila iti va fi mereu de ajutor. Daca discutia se desfasoara in directia dorita de tine, vei ajunge pe parcurs sa descoperi punctele comune, interesele, pasiunile care va apropie.

Pe scurt, o intalnire online impune aceleasi conditii necesare oricarei comunicari reusite: partenerii trebuie sa fie sinceri si sa nu isi creeze alta imagine, in functie de cerintele celuilalt sau de felul in care si-ar dori sa fie.


Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....