CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Cum iti influentezi partenerul, subtil?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2088 Publicat la data: 2010-09-09 Autor: Saloane.ro

Cum iti influentezi partenerul, subtil?

In orice relatie oamenii se influenteaza unii pe altii, intr-o masura mai mare sau mai mica, in functie de tipul legaturii care se stabileste intre ei. Fie ca o facem constient sau nu, personalitatea noastra lasa o amprenta asupra fiecarei persoane cu care intram in contact.
Mai mult, relatiile pe care le stabilim si mediul in care traim ne ajuta sa devenim ceea ce suntem: familia, prietenii, colegii etc.

Intr-o relatie de iubire este inevitabil ca aceasta influenta sa nu isi faca simtita efectul. Traind impreuna, cunoscandu-se si iubindu-se pentru ceea ce este fiecare, cei doi parteneri isi vor insusi anumite trasaturi ale persoanei dragi: gesturi, ganduri, reactii.

Sunt si cazuri in care un partener ajunge sa isi schimbe foarte mult comportamentul in functie de celalalt, dar, dupa parerea mea, aceasta este o atitudine care denota lipsa personalitatii. Foarte multe femei spun cu mandrie despre partener “s-a tras dupa mine” sau “am facut din el ce am vrut”. Un alt mod de a zice ca acel barbat este “sub papucul” femeii.
Dar asta trebuie sa presupuna un cuplu, o relatie care implica dominatia unuia asupra celuilalt?
Raspunsurile pot fi multiple si difera de modul in care fiecare femeie gandeste si de asteptarile pe care le are.

Pentru mine, o relatie puternica este cea in care ambii parteneri au o personalitate bine definita, stabila. Este mai putin important ce ai putea face din barbatul de langa tine, ci conteaza cat de multe lucruri aveti in comun, cat de bine va intelegeti si respectul care exista intre voi.

Respectul atrage dupa sine aprecierea calitatilor celuilalt la adevarata valoare. Cand urmaresti sa schimbi in totalitate comportamentul si modul de gandire al partenerului este orice altceva, dar nu iubire, pentru ca, evident, sustii ca iubesti ceea ce el ar putea deveni, nu ceea ce este.

Ideea influentei pe care o exercitam asupra celorlalti este apreciata atunci cand are urmari pozitive, nu negative, deci cand nu conduce la manipulare. Impactul pe care il avem asupra celorlalti dezavaluie si o parte din noi.

Cu o atitudine posesiva, pesimista sau irascibila nu vom putea avea niciodata un efect pozitiv asupra celuilalt.

Asadar, este foarte important ca echilibrul tau interior sa fie stabil pentru a putea transmite celuilalt, fara a impune, perceptia ta asupra anumitor lucruri. Intr-o relatie apropiata partenerii ajung sa isi transmite cele mai ascunse stari, atat bune, cat si rele.
Atunci cand nu detii controlul asupra sentimentelor si gandurilor tale, este foarte posibil ca celalalt sa se simta in nesiguranta si sa se indeparteze, socotindu-te superficiala.

Cand ai certitudinea ca ceea ce crezi este bine sau ar face bine relatiei, o recomandare pentru a-l aduce pe aceeasi linie si pe partenerul tau este rabdarea. Intotdeauna “vorba buna” va avea un efect pozitiv asupra lui, chiar daca nu intotdeauna va fi si unul rapid. In general, cand vorbim despre relatiile interpersonale, emotiile primeaza in fata logicii.

Cei implicati transmit si primesc emotii si de aceea foarte important este modul in care iti “aperi “ o idee. Tonul ridicat, precipitat sau dispozitia proasta pot fi usor transmise interlocutorului si s-ar putea pierde, astfel, o mare parte din intentia comunicarii.

Lucrurile nu trebuie spuse mereu direct.

Sunt cazuri in care anumite observatii il fac pe celalalt sa se inchida in sine sau lucruri pe care ai vrea ca el sa le stie despre tine (ce iti place, ce nu ai vrea sa faci, ce ai vrea sa faca el in anumite situatii etc), dar pe care nu ai vrea sa i le spui direct.

Toate acestea i le poti sugera prin apropouri fine sau facand diverse sugestii paralele cu intamplari asemenatoare.
Spre exemplu, ii poti transmite ideea ca te deranjeaza comportamentul lui prea zgomotos in anumite situatii povestind o intamplare asemenatoare in care subiectul era un amic.
Sau ii poti aduce la cunostinta ca florile tale preferate sunt lalelele, nu trandafirii (cum obisnuieste el sa iti ia) povestindu-i cu incantare ce buchet minunat a primit prietena ta.

Daca el este interesat de tine si iti va acorda mereu atentie, cu siguranta aceste subtilitati isi vor face efectul. In cazul opiniilor la care tii si pe care ai vrea ca si el sa si le schimbe este foarte important argumentul pe care il dai in sustinerea lor.

In plus, daca deja il cunosti indeajuns de bine, ii stii partile sensibile si poti miza pe ele. Foarte important in influenta pe care o avem asupra partenerului este caracterul nostru.
Evident, pentru a primi un feedback pozitiv, trebuie sa stii sa fii obiectiva, calma, corecta si sa ai o atitudine potrivita situatiei respective.


Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....