CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Cariera / Ce sanse ai sa te angajezi luna asta?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3444 Publicat la data: 2010-08-31 Autor: Saloane.ro

Ce sanse ai sa te angajezi luna asta?

Criteriile dupa care ne alegem jobul difera in functie de necesitati.
Pentru multe dintre noi este foarte important ca jobul respectiv sa se incadreze in domeniul pe care l-am ales inca din timpul studiilor, pentru altele pe primul loc este aspectul financiar,programul de lucru, colectivul sau distanta fata de casa.

Bineinteles, adunate la un loc, toate aceste criterii ar face ca jobul pe care il avem sa fie cel ideal.

 

Intr-o perioada de criza, cum este cea in care ne aflam, se cere fara doar si poate o limitare a pretentiilor. Dar, in timp ce angajatul renunta la anumite pretentii pentru stabilitatea locului de munca, in cazul angajatorului lucrurile par sa stea invers.

Pentru ca piata cererilor de munca a luat amploare, este de la sine inteles ca “lupta” se da, in principal, intre cei cu o experienta vasta, care sa prezinte incredere si sa inspire valoare.

Potrivit datelor oficiale
, in luna iulie a acestui an s-au inregistrat aproape 680.000 de someri, dintre care peste 280.000 erau femei. Si, daca adaugam si numarul proaspetilor absolventi, cifra este destul de ingrijoratoare pentru cei care isi doresc un job.

Ce sanse ai, asadar, sa te angajezi luna aceasta?

Desi oferta locurilor de munca este mult mai restransa fata de anii precedenti, domeniile in care s-au scos la concurs joburi sunt inca variate.

Potrivit site-urilor de recrutare, cele mai multe angajari se fac in domeniile Marketing, Vanzari, Comert, Turism, Transporturi, Logistica, Constructii, Customer Service si IT.

Daca te incadrezi intr-unul din domeniile respective te poti considera o norocoasa. Nu iti ramane decat sa fii zi de zi in pas cu anunturile si sa ai un CV foarte bine pus la punct.

In cazul in care jobul pe care l-ai dori face parte dintr-un alt domeniu, sansele sunt ceva mai mici. Insa, cuvantul care cred ca trebuie sa o caracterizeze pe femeia-angajat din aceasta perioada este flexibilitatea.

Atunci cand iti cauti un job, fii deschisa provocarilor si intereseaza-te si de alte optiuni. Se poate ca in multe cazuri sa te incadrezi cerintelor unor posturi la care nici nu te-ai fi gandit.
Daca iti lipseste experienta necesara, trimite-I angajatorului, impreuna cu CV-ul, si o scrisoare de intentie care sa exprime dorinta ta de a te alatura echipei din care face parte. Desi zilnic primesc sute, chiar mii de CV-uri, multe sunt respinse din cauza lipsei de profesionalism cu care sunt alcatuite.

Un CV bun trebuie sa contina toate informatiile importante despre activitatea profesionala anterioara sau pregatirea dobandita in timpul studiilor, precum si toate calitatile care te recomanda pentru postul la care aplici.

Este important de retinut faptul ca CV-ul este doar primul pas spre obtinerea interviului. Hotaratoare este atitudinea pe care o adopti, increderea in capacitatile tale si interesul pe care il arati fata de compania respectiva.

Scrisoarea de intentie trebuie sa fie personalizata si sa convinga angajatorul. Nu de putine ori o scrisoare buna de intentie a castigat teren in fata unui CV care continea experienta, dar al carui titular nu a fost destul de convingator in fata angajatorului.

Potrivit patronilor, unul din cele mai importante motive pentru care candidatii sunt respinsi este cererea salariala nejustificata in raport cu pregatirea si experienta necesara postului respectiv.

Este de la sine inteles ca perioada crizei implica si scaderea salariilor.

Deci, pentru un timp, este recomandat sa acceptam si posturi platite sub asteptarile noastre. Situatia actuala este una evident dificila in ceea ce priveste piata locurilor de munca.

Desi multora ne este greu sa coboram nivelul asteptarilor, pentru ca avem o pregatire care in alte conditii ne-ar garanta o siguranta financiara si respectul profesional, este spre binele fiecareia sa recurga la aceasta atitudine de moment.

Nu uita de optiunea colaborarilor, fie la domiciuliu, fie cele part-time sau de ofertele care solicita implicarea in anumite proiecte pe o perioada determinatea de timp sau de joburile sezoniere.

In plus, consulta zilnic site-urile de recrutare si ziarele si nu ezita sa iti trimiti CV-ul, insotit de o scrisoare de intentie elaborata, la toate firmele de recrutare. Poti castiga un pas in fata celorlalti si daca iti trimiti CV-ul direct la adresa angajatorului. Stabileste-ti bine prioritatile, fii perseverenta si aplica la toate joburile care crezi ca ti s-ar potrivi.

Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....