CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Cat de importanta este comunicarea in cuplu

Rating:5Voturi: Vizualizari: 3913 Publicat la data: 2010-08-31 Autor: Saloane.ro

Cat de importanta este comunicarea in cuplu

Comunicarea vizeaza capacitatea unei persoane de a se face inteleasa si de a-si asculta interlocutorul.

Prin comunicare oamenii se descopera atat unii pe altii, cat si pe ei insisi, isi transmit gandurile si sentimentele si gasesc lucrurile comune care ii pot lega. O comunicare eficienta implica atentie, incredere si sinceritate reciproca.

Prin comunicare ne facem simtite dragostea, nemultumirile, dorintele, nevoile, pasiunile si tot ceea ce intregeste o relatie.

Modul prin care ne putem dezvalui celuilalt poate fi verbal sau non-verbal.

De cele mai multe ori, cuvintele spuse isi castiga importanta in comunicare prin faptul ca un dialog permite transmiterea directa a informatiei si prezinta certitudinea ca interlocutorul a primit-o.

De asemenea, un dialog este mult mai deschis rezolvarii neintelegerilor de orice fel, prin intrebari si raspunsuri clarificatoare. Comunicarea non-verbala este si ea foarte importanta in orice relatie, apartinand jocului care o face sa fie mai frumoasa.

Si nu este minunat cand cel pe care il iubesti reuseste sa afle un raspuns dintr-o simpla privire a ta sau dintr-un oftat?!

Comunicarea are marele castig de a mentine mult timp intensitatea unei relatii. In cazul contrar, cand in relatia respectiva intervin diverse neintelegeri, lipsa comunicarii poate duce la o ruptura definitiva.
Inainte de a spune ca am facut tot posibilul pentru ca relatia sa mearga, este recomandat sa ne oprim si asupra acestui aspect, al comunicarii.

Se intampla, uneori, ca intre parteneri sa intervina reprosuri care ii iau pe amandoi prin surprindere. Evident, modul in care sunt spuse conteaza foarte mult.

O regula a comunicarii eficiente este respectul.

Poti spune un lucru mai putin placut partenerului intr-un mod vulgar, rece sau cu un aer de superioritate sau i-l poti spune subtil, direct sau indirect, prin cuvinte care sa nu fie suparatoare.
Imporatant este ca efectul comunicarii sa fie o concluzie la care ambii parteneri sa ajunga impreuna, nu sa se transforme intr-un monolog.

Tinand cont ca o relatie presupune doua suflete, este bine sa incerci o viata in doi doar atunci cand simti ca esti pregatita sa iti asumi responsabilitatea faptelor si a cuvintelor in fata celui pe care il iubesti.
Si, de asemenea, cand esti pregatita sa nu auzi doar lucruri care te-ar face sa te simti bine.

Comunicarea este, pe scurt, o dovada a importantei pe care o dai relatiei respective. Cand iti este foarte draga persoana de langa tine, de cele mai multe ori comunicarea vine de la sine, pentru ca simti nevoia de a i te destainui, de a-i face cunoscute toate sentimentele si dorintele tale si de a fi in pas cu toate gandurile care ii ocupa mintea.

Toate micile secrete care exista intr-un cuplu, framantarile si bucuriile, pentru a avea un numitor comun, trebuie sa fie legate intotdeauna de increderea si curajul celor doi de a se deschide in intregime.

Pentru ca relatia sa se dezvolte intr-o directie buna, este necesar ca cei doi parteneri sa acorde importanta cuvenita comunicarii.
Regulile ei difera, evident, in functie de personalitatea si comportamentul cuplului, insa este important de stiut ca cele mai multe probleme se pot rezolva discutandu-le sau facandu-le cunoscute celuilalt.

 Intr-un cuplu, ambii parteneri trebuie sa fie deschisi unul fata de celalalt si sa depaseasca momentele de orgoliu, rusine sau suparare.

Printr-o comunicare libera iti vei cunoaste mai bine partenerul, vei sti ce ii lipseste si ce il face fericit. Si, bineinteles, il vei face sa inteleaga cat de important este pentru tine.


Articol de Irina Chirtoc

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....