CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Relatii & Sex / Esti pregatita sa fii mama?

Rating:5Voturi: Vizualizari: 2375 Publicat la data: 2010-08-05 Autor: Saloane.ro

Esti pregatita sa fii mama?

La 20 de ani te gandesti la cu totul altceva decat la copii. Pe la 22-23 esti proaspat absolventa de facultate, insa daca ai o relatie stabila din cand in cand mai aduci in discutie tema copiilor.
De la 24 de ani consideri ca e timpul sa iti unesti viata cu alesul tau si, poate ca pe la 25 de ani deja iti doresti un copil.

Decizia nu trebuie sa iti apartina numai tie, ci amandurora.

A avea un copil este o responsabilitate destul de mare atat pentru tine, cat si pentru partenerul de viata.
In general barbatii nu concep sa aiba un copil mai devreme de varsta de 27 de ani, motiv pentru care este bine sa il iei usor, inainte de a face acest pas important.
Ai nevoie de un barbat care sa te sprijine si sa te ajute, nu sa fuga in momentul in care aude un planset de copil.

Instinctul matern apare atunci cand ai ramas insarcinata si se accentueaza pe parcurs. Important este ca tu sa te simti pregatita din punct de vedere psihic. Sa te gandesti ca a fi mama ai cu cateva sarcini in plus si anumite responsabilitati.

Copilul va avea nevoie de atentia ta non-stop, asa ca, in cazul in care relatia cu partenerul tau de viata nu este prea stransa, venirea unui bebelus pe lume nu va rezolva problemele.

Din contra, le va accentua. In relatia mama-copil trebuie sa te implicit extrem de mult si sa sacrifici anumite lucruri pe care voiai sa le realizezi. La inceput poate ca ti se va parea greu pentru ca inca nu te-ai acomodat cu bebelusul, cand va plange ore in sir, poate ca nu vei mai sti ce sa faci, insa treptat lucrurile vor intra in normal si vei putea sa te bucuri de el.

Un copil aduce multe satisfactii si bucurii, iti umple viata, te face sa te simti o femeie implinita. Tot ceea ce conteaza este sa alegi momentul potrivit pentru ca de la primul contact cu lumea, bebelusul tau va avea nevoie de tine.

Stabileste-ti foarte bine prioritatile si gandeste-te la faptul ca din moment ce ai deveni mama, cariera si restul lucrurilor vor fi mai putin importante, cel putin pentru un timp.

"Copilul si cariera nu sunt incompatibile. S-ar putea sa nu le poti face pe amandoua perfect, dar un echilibru poate fi gasit."

, spune psihologul Jeni Chiriac. De asemenea, trebuie luata in calcul si reactia la stres. Daca te enervezi foarte repede si aproape din orice, un copil cu siguranta iti va da batai de cap.
Copilul va fi linistit daca isi simte mama linistita. In cazul in care esti o fire agitata si nervoasa si nu poti sa iti temperezi iesirile, relatia cu el va fi una dificila.

"Se spune ca nu oricine poate fi parinte"

"La urma urmei, daca te verifici constant, niciodata nu vei fi pregatita. Trebuie sa fii constienta de limitele tale, sa nu te minti, sa faci tot ce poti, sa faci delimitarea dintre frustrarile ori dorintele tale si proiectiile asupra copilului.", afirma Jeni Chiriac.

 Asadar, inainte de venirea pe lume a micutului trebuie sa te pregatesti fizic, psihic, dar si material. In general, proaspetele mamici isi doresc pentru copiii lor tot ce e mai bun si frumos, ca ei sa poata creste fericiti si multumiti.

Nu uita, de asemenea, ca este important sa pastrezi contactul cu realitatea. Daca ai un copil, asta nu inseamna ca trebuie sa te izolezi si sa nu mai faci alte lucruri.

Un echilibru intre viata de mama si cea de femeie trebuie sa existe indiferent de situatie.

Articol de Ela Dia

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....