CAUTARE SALOANE.RO

REGIUNEA

categoria

cuvant cheie


Follow SaloaneRo on Twitter

Saloane din Romania

Saloane de cosmetica

Saloane de coafura

Saloane de manichiura / pedichiura

Saloane de masaj

Saloane de bronzat (solar)

Saloane de tuns (frizerii)

Sali de fitness / aerobic / bodybuilding

Saloane de remodelare corporala

Saloane de epilare definitiva

Cabinete de chirurgie estetica

Saloane de tratament

Saloane de intretinere pentru animale

Saloane de masaj erotic

Saloane de tatuaj


Adorata

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player


Lenion Beauty Salon

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Parteneri Saloane.ro

Agentie web design
Lenjerii de pat
Retete Culinare Dragute
Alegeri Romania - Portalul alegerilor electorale
Web design bucuresti

Saloane recomandate

Masaj erotic
Tantastic - Studio Bronzare, Solar
Crazy Girls Beauty
Perfect Face - salon cosmetica
Ianna Estetic
Taboo Beauty Center
Nefertiti Beauty Salon
Salon de masaj erotic - Mon Amour
el STUDIO STYLE
Anouk's Beauty
Adorata - Arde kilogramele in plus!
Beauty Center Super Lady

Spiritualitate / 10 motive pentru o viata mai frumoasa!

Rating:5Voturi: Vizualizari: 4361 Publicat la data: 2010-08-05 Autor: Saloane.ro

10 motive  pentru o viata mai frumoasa!

Poate ca de multe ori nu ai reusit sa spui ca ai o viata frumoasa. Sunt momente in care fiecare dintre noi vede viata ca o povara si, asta pentru ca ne dorim mult prea repede sa ajungem cat mai sus. Trebuie sa ne bucuram de existenta noastra atat in clipele bune, cat si in cele mai grele pentru ca viata ramane tot viata.

Iata cateva lucruri marunte care ne ajuta sa traim in armonie.

1.Zambeste, chiar si in cele mai grele momente

Zi de zi, in jurul nostru vedem din ce in ce mai multe fete triste. Daca ne concentram atentia asupra unei persoane parca ii putem simti grijile sau tristetea. O gandire negativa atrage dupa sine, un comportament negativ. Nu mai ai chef sa mergi la serviciu, sa te intorci acasa, mai ales daca nu te asteapta cineva, sa o iei iar de la capat a doua zi. E important ca de fiecare data cand ai un gand negativ sa incerci sa il elimini, sa te gandesti la momentele frumoase din viata ta si, sa zambesti trecatorilor, prietenilor, rudelor. Cu siguranta te vei simti mai bine si vei vedea viata mai frumoasa.

2. Dragostea Iubirea face intr-adevar viata mai frumoasa.

Ce e mai placut pe lumea asta decat sa iubesti si sa fii iubita. Alaturi de sufletul pereche, ai tot timpul sentimentul ca esti protejata, pretuita, alintata, iubita, motive pentru care vedem viata in culori vii. Dragostea este singura realitate si cea care ne face sa fim, de cele mai multe ori, mai buni.

3. Prietenia de-o viata

Uneori un singur prieten e de ajuns. Cineva care sa te inteleaga, atunci cand restul spun ca nu ai dreptate, care sa iti dea un sfat, atunci cand nu stii ce sa faci, sa glumeasca si sa rada cu tine, sa-ti fie alaturi cand cazi si sa te ajute sa te ridici. Cum sa nu te bucuri cand ai o asemenea persoana in viata?

4. Tu cu tine insati

Nu vei avea o viata mai frumoasa, daca nu ajungi sa te cunosti pe tine insati. Cum te pot iubi cei din jurul tau, daca tu nu te iubesti? Cum te pot aprecia, daca tu nu faci asta, cum sa fie mandri de tine, daca tu nu le dai motive? Cunoasterea proprie e extrem de importanta. Asadar, rezerva-ti in fiecare zi, cateva minute pentru a medita asupra propriei persoane. O data ce vei ajunge sa te cunosti, vei vedea viata prin alti ochi.

5. Relaxeaza-te

Nu prea poti fi multumita de viata ta, daca esti mereu stresata si obosita. E important sa iti faci timp si pentru relaxare. Citeste o carte care iti place, uita-te la un film, leneveste dimineata inainte de a merge de la serviciu, fa tot ceea ce crezi tu ca te ajuta sa elimini energiile negative.

 6. Capacitatea de a invata cat mai multe

Avem atentie distributiva, percepem ceea ce se intampla in jurul nostru si putem retine cat mai multe lucruri, doar trebuie sa ne dorim asta. Putem invata din experientele anterioare pentru a ne face viata mult mai frumoasa. E un lucru pe care fiecare persoana ar trebui sa il aprecieze si anume, ca avem capacitatea de a invata atat din greselile altora, cat si din propriile noastre greseli.

7. Dam nastere unor fiinte adorabile

Atunci cand devii mama te simti implinita in adevaratul sens al cuvantului. Copilul tau este acum cel care are nevoie de protectie si afectiune. Viata e mult mai frumoasa cand constientizezi ca ai creat un suflet care depinde de tine.

8. Invata sa ierti!

Pentru o viata armonioasa trebuie sa traiesti intai si intai de toate, impacata cu tine insati, iar apoi invata sa ii ierti pe cei din jurul tau. Ura, invidia, lacomia nu te vor face mai buna, motiv pentru care este bine sa le lasi in urma si sa iti vezi de viata ta.

9. Ai grija de sanatatea ta

Cel mai vital aspect al unei vieti linistite si armonioase este sanatatea. Fara ea nu am putea realiza nimic, ne-am simti neputincioase si triste. De aceea e bine ca de fiecare data cand crezi ca ai anumite simptome de boala sa previi, mai degraba decat sa tratezi.

10. Insasi viata

Ultimul motiv, care concluzioneaza tot ce am spus mai sus, este insasi viata. Nu ai putea avea o viata mai frumoasa, daca nu ai trai. De aceea trebuie sa te bucuri pentru simplul fapt ca existi.

Articol de Ela Dia

Articol de: Saloane.ro


Cei care au citit acest articol au mai citit si....